Työpaikkailmoitus

Museolehtori ja tuottaja Amos Rexiin

Amos Rex on uusi Helsingin ydinkeskustaan rakenteilla oleva taidemuseo. Maan alle Lasipalatsin aukiolle ja vanhan rakennuksen yhteyteen syntyvä kokonaisuus avaa ovensa elokuussa 2018. Toimintaa pyörittää Amos Anderson Glaspalatset Ab. Vanha elokuvateatteri Bio Rex on osa taidemuseota.

Etsimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

MUSEOLEHTORIA

Museolehtori vastaa kouluyhteistyöstä ja opetusmateriaalien tuottamisesta sekä osallistuu yleisötyön ohjelmiston ja palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Odotamme sinulta laajaa taiteiden tuntemusta, sosiaalisia verkostoja, kunnianhimoa, uusien konseptien ideointikykyä, hands on -asennetta ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Museolehtorina työskentelet osana näyttelyiden alaista yleisötyön tiimiä, jossa työkavereinasi ovat vastaava museolehtori, palvelukoordinaattori sekä lähiesimiehesi näyttelypäällikkö.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa pedagogisia opintoja sisältävä ylempi korkeakoulututkinto tai vankka alan työkokemus, molempien kotimaisten kielten hyvä osaaminen sekä monipuolinen opetuskokemus. Arvostamme taidehistorian, kuvataidekasvatuksen ja museotyön tuntemusta, projektinhallintakykyjä, SOME-osaamista, luovuutta, rohkeutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla rakentamassa uutta ja ainutlaatuista museota.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja astuu voimaan 1.2.2018 (4kk koeaika). Tehtävässä sovelletaan Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Akavan erityisalat ry:n välistä työehtosopimusta. Lähetä hakemuksesi liitteineen sekä palkkatoiveineen otsikolla ”Museolehtori” viimeistään 6.11.2017 kello 16.00 mennessä osoitteeseen . Näyttelypäällikkö Susanna Luojus antaa myös lisätietoja tehtävästä. Puhelintiedusteluihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

 

 

***

Etsimme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

TUOTTAJAA

Tuottaja koordinoi Bio Rexissä ja sen aulatiloissa järjestettäviä museon omia ja ulkopuolisten toimijoiden tilaisuuksia sekä yritysyhteistyön tilojen käyttöön liittyviä asioita ja osallistuu tilaisuuksien käytännön järjestelyihin, ottaa osaa ohjelmasuunnitteluun Bio Rex –tiimissä sekä vastaa Lasipalatsin aukion tapahtumakoordinoinnista. Tuottajana osallistut myös museon tapahtumaviestintään.

Odotamme sinulta vankkaa alan työkokemusta, laajoja sosiaalisia verkostoja, järjestelmällisyyttä, kunnianhimoa, uusien konseptien ideointikykyä ja hands on -asennetta. Tuottajana työskentelet osana Bio Rex -tiimiä, jossa työkavereinasi ovat lähiesimiehesi ohjelmajohtaja, AV-mestari sekä museon viestintä- ja markkinointipäällikkö ja palvelukoordinaattori.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva koulutus, molempien kotimaisten kielten hyvä osaaminen sekä kyky hallita monimutkaisia kokonaisuuksia. Arvostamme yhteistyökykyä, kiinnostusta kulttuuriin ja kulttuuriviestintään, luovuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla rakentamassa uutta ja ainutlaatuista museota.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja astuu voimaan 1.2.2018 (4kk koeaika). Tehtävässä sovelletaan Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Akavan erityisalat ry:n välistä työehtosopimusta. Lähetä hakemuksesi liitteineen, sekä palkkatoiveineen otsikolla ”Tuottaja” viimeistään 6.11.2017 kello 16.00 mennessä osoitteeseen . Ohjelmajohtaja Kaj Martin antaa myös lisätietoja tehtävästä. Puhelintiedusteluihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista.