Työpaikkailmoitus

Museolehtori Työväenmuseo Werstaalle

Työväenmuseo Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian erikoismuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme museolehtoria neljän kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

Museolehtorin tehtävät liittyvät Kuluttajaosuustoiminnan säätiön tuella toteutettavaan Kuluttajan asialla -hankkeeseen. Hankkeessa toteutetaan edistysmielisestä osuustoiminnasta kertova museolaukku. Museolehtori suunnittelee museolaukun sisällön ja toteutuksen sekä esittelee sitä yleisötilaisuuksissa ja kehittää sisältöä palautteen perusteella. Lainattava museolaukku on tarkoitettu aikuisryhmille muistelun välineeksi ja keskustelun herättäjäksi ryhmätilanteisiin.

Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Edistysmielisen osuustoiminnan tuntemus sekä aiempi kokemus museo-opetuksesta ovat eduksi tehtävän hoidossa. Arvostamme luovuutta, yhteistyökykyä ja projektinhallintataitoja. Museolehtoria haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.-31.12.2019. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 2. vaativuusryhmään (1893,20 €). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää kokemuksen ja koulutuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 20.8.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas, Ulla Rohunen, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen . Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään merkitään ”Museolehtori”. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun viikon 35 alussa. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille 30.8.2019 mennessä. Lisätietoja antaa museonjohtaja Ulla Rohunen. p. 050 440 1157, .