Työpaikkailmoitus

Museolehtori Työväenmuseo Werstaalle

Museolehtori Työväenmuseo Werstaalle

Työväenmuseo Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian erikoismuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme museolehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

Museolehtorin tehtävät keskittyvät Työväenmuseo Werstaan ja Lenin-museon monipuolisen museopedagogisen toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi museolehtori huolehtii museoiden mediatiedotuksesta ja päivittää verkkosivustoja. Monipuolisiin työpäiviin voi sisältyä niin tiedotteen kirjoittamista, luentotilaisuuden järjestelyjä kuin vilkas työpaja yläkoululaisten kanssa. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta museo-opetuksesta. Kyseessä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.

Hakijoilta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työväenhistorian tai neuvostohistorian tuntemus ja museologian opinnot ovat eduksi tehtävän hoidossa. Arvostamme kokemusta museopedagogiasta, luovuutta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Työsuhde on määräaikainen ja ajoittuu ajanjaksolle 1.11.2016 – 31.12.2017 tai sopimuksen mukaan.  Työaika on 36 h 15 min viikossa ja palkka perustuu yksityisten museoiden työehtosopimuksen 2. vaativuusryhmään (1852,23). Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää työn tuloksellisuuden, kokemuksen, koulutuksen ja mahdollisen palkkatoivomuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee toimittaa 30.9.2016 klo 12 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen . Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään merkitään ”Museolehtori”. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtäviin valituista lähetetään sähköpostilla hakijoille 31.10.2016 mennessä.

Lisätietoja antaa yleisöpalvelupäällikkö Ulla Rohunen p. 050 440 1157,