Työpaikkailmoitus

Museolehtorin sijaisuus Hämeenlinnan kaupunginmuseossa

Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin!

Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön.  Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä.  Työn Iloa ja Iloa työhön!  Lue lisää www.hameenlinna.fi/tyopaikat ja hae heti.

Tehtävän alkaminen ja kesto
7.1.2020 tai sopimuksen mukaan, sijaisuus, päättyy 6.1.2021

Työyksikkö
Hämeenlinnan kaupunginmuseo

Kuvaus tehtävästä
Museolehtori vastaa museo-opetuksesta. Museolehtorin tehtävänä on toimia välittäjänä museon ja yleisön välillä. Museolehtorin työ sisältää näyttelyiden ja museon kokoelmien avaamista erilaisille yleisöille sekä tähän liittyvien toimenpiteiden suunnittelua ja tuottamista. Tämä tarkoittaa opetuksen järjestämistä, työpajojen organisointia ja ohjaamista, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämistä sekä muita toimenpiteitä, joilla herätetään kiinnostusta ja harrastuneisuutta museon toimialaa kohtaan. Museolehtori tuottaa toimenpiteitä sekä museon museokohteissa että muualla Hämeenlinnan kaupungin alueella.

Museolehtori suunnittelee ja tuottaa toimenpiteitä yhdessä muiden tutkijoiden kanssa.

Museolehtori osallistuu näyttelyiden suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä näyttelyistä vastaavan amanuenssin kanssa.

Museolehtori osallistuu tarvittaessa muihin museotoimintaan liittyviin tehtäviin. Tehtävien luonne vaihtelee tieteellisestä käytännölliseen.

Kelpoisuusvaatimukset
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys museon toimialaan.

Arvostettavat ominaisuudet
Yhteistyökyky ja joustavuus.

Palkkaus
KVTES

Koeaika (kuukautta)
5.9

Lisätietoja
museonjohtaja Tuulia Tuomi, puh. 03 621 2840, 040 541 2771, , arkisin 9-15

Haku päättyy
8.11.2019, klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.