Työpaikkailmoitus

Museomestarin tehtävä Kainuun Museossa

Maakuntamuseona Kajaanissa toimiva Kainuun Museo hakee museomestaria 2.9.2019 alkaen nykyisen työntekijän jäädessä eläkkeelle.

Tehtäväkuvaus:

Näyttely- ja kokoelmatoimintaan liittyvät tehtävät sekä ajoittain asiakaspalvelutehtäviä ja muita sovittavia tehtäviä. Museomestari rakentaa näyttelyitä yhteistyössä museon muun henkilökunnan kanssa vastaten erityisesti näyttelyrakenteista, näyttelytekniikasta ja olosuhdeseurannasta. Kokoelmatyössä museomestari suorittaa kovien esineiden puhdistuksia sekä esineiden pakkaamiset, kuljetukset ja sijoittamiset kokoelmatiloihin.

Työaika on yleistyöaika 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Edellytämme:

Hakijalla tulee olla museomestarin ammattitutkinto tai muu soveltuva teknisen alan tutkinto tai museotyössä hankittu ammattitaito. Hakijalla tulee olla ajokortti ja toivomme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Työn menestyksellinen suorittaminen edellyttää huolellisuutta ja palveluhenkisyyttä sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta ja toisaalta hyvää yhteistyökykyä.

Lisätietoja:

Lisätietoja antaa museonjohtaja Antti Mäkinen puh. 0447100450,

Hakemukset pyydetään toimittamaan 27.6.2019 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi  tai postitse osoitteella Kainuun Museo, Asemakatu 4, 87100 Kajaani.

Organisaation kuvaus

Museon kotisivut www.kainuunmuseo.fi