Työpaikkailmoitus

Museoregistraattori kansallisgalleriaan

Haemme Kokoelmahallintaosastolle koordinointiyksikköön MUSEOREGISTRAATTORIA vakituiseen tehtävään.

Koordinointiyksikkö vastaa Kansallisgallerian kokoelma- ja näyttelytoiminnan prosessien hallinta- ja koordinointitehtävistä sekä huolehtii sisäisistä taidekuljetuspalveluista ja varastologistiikasta.

Haemme joukkoomme mahtavaa tiimityöskentelijää, joka vastaa Kansallisgallerialle saapuvien laina- ja talletuspyyntöjen käsittelystä, neuvottelee niihin liittyvät sopimukset sekä vastaa näiden prosessien hallinta- ja koordinointitehtävistä yhteistyössä kolmen Kansallisgallerian museoissa toimivien asiantuntijoiden kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta registraattorin tehtävässä työskentelystä taidemuseossa ja haluat kehittyä ammatissa lisää. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Lisäksi sinulla on hyvä paineensietokyky, olet täsmällinen ja pysyt tarkkana kiiretilanteissakin.

Arvostamme Museum Plus –kokoelmahallintajärjestelmän sujuvaa osaamista, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, positiivista asennetta ja kehittämisotetta myös arkipäivän haasteisiin.

Arvomme – avoimesti, yhdessä ja asiantuntevasti – kuvaavat myös sinun työskentelyotettasi.

­­­­­­­­Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään Suomen suurimmassa kuvataiteen asiantuntijaorganisaatiossa taiteen parissa. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työyhteisömme koostuu alan huippuosaajista, joiden tuen saat työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinointipäällikkö Riitta Rajalin: puh. 029 4500 565, .

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 14.10.2020 mennessä: https://ats.talentadore.com/apply/Museoregistraattori/8rgQXZ