Työpaikkailmoitus

Museotoimenjohtaja Nelimarkka-museoon

Alajärven sivistyspalvelut julistaa haettavaksi

MUSEOTOIMENJOHTAJAN viran 1.3.2020 alkaen

Alajärven kaupungissa toimiva Nelimarkka-museo Etelä-Pohjanmaan alueellinen vastuumuseo kuuluu Alajärven sivistyslautakunnan alaisuuteen. Nelimarkka-museoon kuuluu aktiivinen kansainvälinen Nelimarkka-residenssi ja suojelukohde Eero Nelimarkan huvila.

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön sekä monipuolisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja halua työskennellä pitkäjänteisesti yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Lisäksi aitoa kiinnostusta kehittää museotointa uuden museolain hengen mukaisesti.

Hakijalta toivotaan hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa, oman auton käyttö- mahdollisuutta sekä joustavuutta ja valmiutta viikonlopputyöhön.

Kelpoisuus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja tehtävän edellyttämä riittävä perehtyneisyys museon toimialaan ja tehtäviin sekä museologian perusopinnot.Palkkaus KVTES:n mukaan. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 17.1.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja:

sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto p. 044 2970 228,
museotoimenjohtaja Maria Lampinen p. 044 2970 489,