Työpaikkailmoitus

Museotyöntekijä Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon

Museotyöntekijä Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museoon

Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo on kulttuurihistoriallinen museo, joka keskittyy Sallan alueen historiaan, erityisesti Sallan ja entisen Kuolajärven alueen elinkeinoihin, sotahistoriaan ja jälleenrakennusaikaan. Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo on osa Sallan kunnan sivistyspalveluita.

Museotyöntekijää haetaan kuuden (6) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuusta alkaen. Museotyöntekijän tehtäviin kuuluvat esineiden luettelointi, asiakaspalvelu ja näyttelyvalvonta, opastustehtävät, museokaupan ja -kahvilan hoito, osallistuminen tapahtumatuotantoon sekä viestinnän tehtävät. Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakijalta toivotaan soveltuvia opintoja museoalalta ja kokemusta esineiden luetteloinnista ja/tai käytössämme olevasta kokoelmanhallintajärjestelmästä, MuseumPlusRIAsta. Kokemus oppaan tehtävistä tai muusta asiakaspalvelusta katsotaan eduksi kuten myös kielitaito.

Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Tehtävää haetaan kuntarekry.fi palvelussa sähköisesti 22.4.2019 mennessä. Lisätietoa tehtävästä: Annina Luostarinen, , 040 579 0762

Lisätietoa museostamme: www.salla.fi/museo