Työpaikkailmoitus

Näyttelypäällikkö Helsingin Taidehalliin

Helsingin Taidehallin säätiö hakee näyttelypäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Helsingin Taidehalli on vuonna 1928 perustettu nykytaiteen näyttelytila. Vuosittain viidestä seitsemään näyttelyä tuottava Taidehalli toteuttaa myös laadukasta yleistyötä sekä tekee poikkitaiteellista yhteistyötä. Näyttelyohjelman pääpaino on nykytaiteessa, jonka lisäksi Taidehallissa nähdään myös muotoilua ja arkkitehtuuria. Voittoa tavoittelematon Taidehalli ei kerää omaa kokoelmaa, vaan toimii vaihtuvien näyttelyiden esittelytilana.

Näyttelypäällikkö osallistuu yhdessä Taidehallin johtajan kanssa näyttelyohjelman suunnitteluun ja vastaa näyttelyiden koordinoinnista. Työhön sisältyvät registraattorin tehtävät, lainasopimusten valmistelu, logistiikka sekä näyttelyiden ripustus- ja purkuprosessien aikatauluttaminen. Työtehtävät ovat käytännönläheiset ja työssä menestyminen edellyttää vahvaa organisaatiokykyä sekä tuotannollista kokemusta, myös kansainvälisestä näyttelytoiminnasta. Toivomme hakijalta vahvaa kentäntuntemusta, itsenäistä, vastuullista ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän taidealan eturivissä sekä mahdollisuuden työskennellä alan merkittävimpien toimijoiden kanssa. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua niin suomeksi kuin englanniksikin. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Työ alkaa 14.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy ma 23.9.2019 klo 16. Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään lähettämään osoitteeseen: . Haastattelut pidetään viikolla 40.

Tiedustelut:
Lisätietoja tehtävästä antaa näyttelypäällikkö Kiira Miesmaa ma 16.9. klo 9–11, puh. 050 491 3010.

Helsingin Taidehalli
Nervanderinkatu 3
00100 Helsinki

www.taidehalli.fi
www.facebook.com/taidehalli
Twitter @taidehalli
Instagram @taidehalli_helsinki