Työpaikkailmoitus

Näyttelyregistraattori Suomen kansallismuseon Museopalvelut -osaston Näyttelyt -yksikköön

Avoimia työpaikkoja Museovirastossa:

Näyttelyregistraattori Suomen kansallismuseon Museopalvelut -osaston Näyttelyt -yksikköön, tapahtumatuottaja Suomen kansallismuseon Museopalvelut -osaston Yleisötyö ja tapahtumat -yksikköön ja erikoissuunnittelija Museovirastoon.

 

Haemme Suomen kansallismuseon Museopalvelut -osaston  Näyttelyt -yksikköön vakinaiseen virkaan näyttelyregistraattoria. Yksikkö tuottaa vaihtuvia näyttelyjä Kansallismuseoon, Suomen merimuseoon ja Hämeen linnaan sekä museon kiertonäyttelyitä Suomeen ja ulkomaille. Eri tyyppisiä perusnäyttelyitä on kaikissa museoissa ja linnoissa.

Näyttelyregistraattori hoitaa Suomen kansallismuseon tuottamien näyttelyiden laina-, vakuutus- ja kuljetussopimusten valmistelua ja hallinnointia sekä organisoi kuriiripalvelut osana näyttelytuotannon kokonaisprosessia. Aika ajoin hän voi toimia erikseen sovittaessa näyttelyprojekteissa myös muissa rooleissa esim. sisällöntuottajana tai projektipäällikkönä. Tehtävä on uusi ja valittava henkilö osallistuu merkittävällä tavalla roolinsa rakentamiseen työyhteisössä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset 
Ei säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia

Hakijalta odotamme  
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva koulutus, mielellään ylempi korkeakoulututkinto ns. museoaineissa.  Haemme henkilöä, jolla on käytännössä osoitettua kokemusta kansainvälisten näyttelyiden järjestämisestä, lainaprosessien hoitamisesta sekä kansainvälisestä logistiikasta. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta näyttelyiden tuottamisesta, kuriirikäytäntöjen tuntemusta, projektinhallintataitoja, neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoa. Huolellisuus ja tarkkuus tukee onnistumista sopimusten hallinnoinnissa. Arvostamme aktiivista, itsenäistä sekä idearikasta otetta ja hyvää paineensietokykyä.

Työssä tarvittava kielitaito 
Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän tiedot 
Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Virastotyöaika, 36 tuntia 45 minuuttia viikossa
Tehtävä alkaa: 1.10.2017

Tehtävä täytetään 1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.
Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 25.8.2017 15:00

Tarkemmat tiedot:
http://www.nba.fi/fi/ajankohtaista/avoimet_tyopaikat