Työpaikkailmoitus

Oppaaksi Verlan tehdasmuseoon

UPM Verlan tehdasmuseoon haetaan oppaita museokaudelle 2017.

Maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Vanha puuhiomo ja pahvitehdas avattiin maamme ensimmäisenä tehdasmuseona vuonna 1972, ja UNESCOn maailmanperintökohteeksi se hyväksyttiin 1996. Museokausi käynnistyy toukokuun alussa jatkuen aina syyskuun loppuun saakka. Tuona aikana museoon tutustuu noin 17 000 opastettua kävijää, joista yli 10% on kansainvälisiä vierailijoita. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj.

OPAS 2.5.2017 – 30.9.2017

Toimii oppaana Verlan tehdasmuseossa ja hoitaa asiakaspalvelupistettä sekä museokauppaa. Lisäksi opas osallistuu museon muihin avustaviin tehtäviin. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kokemusta erilaisten ihmisryhmien parissa työskentelystä. Historian tuntemus sekä toimiminen aikaisemmin vastaavanlaisissa tehtävissä katsotaan hakijalle eduksi.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppaalta edellytetään erinomaisen suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Asunto järjestetään tarvittaessa.

OPAS 16.5.2017 – 31.8.2017

Toimii oppaana Verlan tehdasmuseossa ja hoitaa asiakaspalvelupistettä sekä museokauppaa. Lisäksi opas osallistuu museon muihin avustaviin tehtäviin. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kokemusta erilaisten ihmisryhmien parissa työskentelystä. Historian ja museoalan tuntemus sekä toimiminen aikaisemmin vastaavanlaisissa tehtävissä katsotaan hakijalle eduksi.

Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppaalta edellytetään erinomaisen suomen ja englannin kielitaidon lisäksi venäjän ja/tai ruotsin kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Asunto järjestetään tarvittaessa.

Lisätietoja tehtävistä ja palkkauksesta antaa:

Museoamanuenssi Jaana Rannanpää,

Hakemukset pyydetään lähettämään 22.2.2017 mennessä sähköpostitse (liitteenä CV) osoitteeseen: