Työpaikkailmoitus

Pomarkun kotiseutumuseoon haetaan määräaikaista työntekijää näyttelytoiminnan uudistamiseen

Pomarkun kotiseutumuseo sijaitsee vanhassa kansakoulussa. Koululta on vapautunut uusia tiloja museon käyttöön. Uusin tiloihin laajennetaan perusnäyttelyä, toteutetaan vaihtuvia näyttelyitä sekä työpaja – ja tapahtumatoimintaa. Pomarkun kunta palkkaa näyttelyn uudistamiseen sekä työpajatoiminnan ja tapahtumien suunnitteluun museoalan opiskelijan tai museoalalta valmistuneen henkilön.

Työ alkaa 1.7. tai sopimuksen mukaan ja sen kesto on kolme kuukautta.
Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Työ toteutetaan Museoviraston myöntämällä paikallismuseoiden hankeavustuksella ja se tehdään Satakunnan Museon ohjauksessa ja valvonnassa.
Työhön sisältyy perusnäyttelyn laajennuksen näyttelysuunnitelman tekeminen ja sen toteuttaminen sekä mahdollisten vaihtuvien näyttelyiden ideointi. Lisäksi suunnitelma näyttelyyn liittyvästä työpaja-/tapahtumatoiminnasta sekä joidenkin työpajojen toteuttaminen/testaaminen (mikäli koronatilanne sen sallii).

Hakijalta edellytetään museoalan opintoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Aikaisempi kokemus museotyöstä, erityisesti näyttely- ja tapahtumatyöstä, katsotaan eduksi.

Hakemus toimitetaan 5.6.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. https://www.kuntarekry.fi/en/jobs/museoalan-hanketyontekija-296525/

Lisätietoja:
Elena Iso-Oja, kirjaston palvelupäällikkö, Pomarkun kirjasto- ja kulttuuripalvelut, puh. 044 550 5642, <mailto:>
Akuliina Aartolahti, maakuntatutkija Satakunnan Museo, puh. 044 701 1056, <mailto:>

Akuliina Aartolahti
Maakuntatutkija
Satakunnan Museo
Porin kaupunki

Hallituskatu 11, 28100 Pori
+358 44 701 1056
<mailto:>
www.pori.fi/satakunnan-museo<http://www.pori.fi/satakunnan-museo>