Työpaikkailmoitus

Projektipäällikkö Suomen valokuvataiteen museoon

Suomen valokuvataiteen museo on aktiivinen kulttuurilaitos ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää ja vaalia valokuvataidetta ja valokuvakulttuuria.  Tänä vuonna 50 vuotta täyttävä Euroopan vanhin valokuvamuseo on Helsingissä toimiva valokuvan valtakunnallinen erikoismuseo. Vuosina 2020 – 2021 museon toimintakonsepti uudistuu.

Museo etsii määräaikaista projektipäällikköä museon uusien tilojen näyttelytoiminnan ja yleisöpalvelujen kehittämishankkeeseen. Tehtävään valittavalta edellytämme vahvaa projektinhallinnan kokemusta ja korkeakoulututkintoa. Kokemus näyttelytoiminnasta, tapahtumatuotannosta, viestinnän tehtävistä, markkinoinnin alalta tai museotyöstä on välttämätön. Kuvataide ja kulttuuri ovat sinulle läheisiä asioita. Valokuvan tuntemus lasketaan työtä hakiessa eduksi.

Työtehtävässä pääset mukaan luomaan uudentyyppistä näyttely- ja yleisöpalvelukonseptia alusta alkaen yhdessä museon moniammatillisen projektityöryhmän kanssa. Työssäsi pidät toimintojen ja asiakaskokemuksen kehittämisestä, organisoinnista ja yhdessä tekemisestä.  Pidät yhteyttä hankepartnereihin, vastaat osaltasi hankkeen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, teet budjetointia ja seuraat budjetin toteumaa. Asiakaskokemus on sinulle tärkeä asia.

Työsuhde alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 30.9.2020 asti. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 31.10.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen (viestin aihekenttään ”projektipäällikkö”).

Lisätiedot museonjohtaja Elina Heikalta. Soittoajat ke 16.10. ja to 24.10. klo 10-15.