Työpaikkailmoitus

Projektipäällikkö Vauhdin hurmaa Sompiossa – uudet digitaaliset sisällöt ja ympäristöt sodankyläläisessä kulttuuriperintötyössä -hankkeeseen

Sodankylän kunta hakee projektipäällikköä Vauhdin hurmaa Sompiossa – uudet digitaaliset sisällöt ja ympäristöt sodankyläläisessä kulttuuriperintötyössä -hankkeeseen, jota hallinnoi Sodankylän kunta. Hankkeessa kehitetään Museo-galleria Alarieston sekä Sodankylän Kotiseutumuseon digitaalisia toimintoja.

Digitaalisten ympäristöjen ja -sisältöjen luomiseen tarkoitetun hankkeen tavoitteena on tuottaa näyttelytoimintaan innovatiivisia, elämyksellisiä ja vuorovaikutuksellisia digitaalisia ratkaisuja sekä luoda www-sivut ja verkkoaineistoja sähköisessä ympäristössä tapahtuvaan kulttuuriperintötyöhön. Tarinoita ja perimätietoa pyritään myös keräämään paikallisilta asukkailta haastatteluin ja tarinatyöpajojen avulla.
Hankkeen toteutusaika on 1.8.2017-31.12.2018.

Projektityöntekijä huolehtii hankkeen toteutuksesta, toimenpiteistä ja raportoinnista.

Pätevyysvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy esim. historian, museologian, kansatieteen, taidehistorian, kulttuuriantropologian, etnologian tai museopedagogian opintoja.
Tehtävän hoitaminen edellyttää museoalan, paikallishistorian ja digitaalisen median tuntemusta. Kokemus näyttelyiden tuottamisesta katsotaan eduksi.

Toivomme myös hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja, innostusta museoiden kehittämiseen, joustavuutta ja kykyä toimia itsenäisesti.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 16.10.2017 11:15:43