Työpaikkailmoitus

Projektityöntekijä Sastamalan seudun museon kokoelmatyöhön

Sastamalan seudun museo etsii projektityöntekijää yhteistyössä Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön kanssa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.3.–31.5.2020.

Projektityöntekijä vastaa Viipurin läänin Pyhäjärvi -kokoelman läpikäynnistä. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kokoelmaan liittyvät tehtävät aineiston haltuunotosta luettelointiin ja digitointiin. Aineisto painottuu kulttuurihistorialliseen esinekokoelmaan ja arkistokokoelmaan. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö Vpl. Pyhäjärvi-Säätiön ja Vammalan Karjalaseuran kanssa.

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa, opintoja museo- ja historia-aineista sekä käytännön kokoelmatyöosaamista. Työpiste sijaitsee kokoelmatiloissamme, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Arvostamme luovutetun Karjalan tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä.

Työsuhde on määräaikainen 2.3.−31.5.2020. Työn voi aloittaa aikaisemminkin. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min ja tehtävän peruspalkka 2 000 €/kk. Työtehtävän hoitaminen edellyttää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Lisätietoa tehtävästä antaa museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi sähköpostitse () tai puhelimitse (p. 050 313 1414).

Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo toimitetaan museonjohtaja Marja Hänninen-Tolville 29.1.2020 mennessä sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona . Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa. Työhaastattelut järjestetään viikolla 6.

Suomen kirjainstituutin säätiö on suomalaisen kirjakulttuurin vahvistaja, lukemisen edistäjä ja kulttuuriperinnön vaalija. Säätiössämme on kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo. Sijaitsemme Suomen kirjapääkaupungissa Sastamalassa. www.pukstaavi.fi