Työpaikkailmoitus

Projektityöntekijä Suomen kirjainstituutin säätiöön

Suomen kirjainstituutin säätiö etsii projektityöntekijää

Suomen kirjainstituutin säätiön kotipaikka on Suomen kirjapääkaupunki Sastamala. Säätiön alla toimii kolme yksikköä: Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo.

Projektityöntekijä
Haemme innokasta ja innostavaa projektityöntekijää ”Lukutaitoa ja museokamaa 3” -hankkeelle. Tehtävänäsi on järjestää paikallisissa ala- ja yläkouluissa kulttuuriperintöä ja kirjallisuuskasvatusta yhdistäviä harrastetunteja. Kerhoissa otetaan huomioon lasten ja nuorten toiveet esimerkiksi valokuvaamisesta, kuvittamisesta, lukemisesta, liikunnasta ja museoesineistä. Käytännön toteutus muokkautuu työntekijän osaamisen perusteella.

Odotamme sinulta osaamista kulttuuriperinnön saralta. Sinulla on kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, projektinhallinnasta ja verkostoitumisesta. Arvostamme museoalan työkokemusta. Ajokortti ja oma auto on työntekijälle välttämätön. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote. Hankkeen rahoitus tulee OKM:stä, joka haluaa rahoituksellaan parantaa taiteen ja kulttuurin saatavuutta lapsille ja nuorille.

Tehtävä on määräaikainen 1.8.2018-7.6.2019. Säätiö noudattaa Avainta ry:n työehtosopimusta. Työaika on 38 h 45 min ja tehtävän peruspalkka 2 000 e/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi () tai puhelimitse (p. 050 313 1414). Vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo osoitetaan museonjohtaja Marja Hänninen-Tolville 15.7.2018 mennessä sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona . Hakemuksesta on ilmettävä kaksi suosittelijaa. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun viikolla 29. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille 27.7.2018 mennessä.

Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi
Sastamalan seudun museo