Työpaikkailmoitus

Projektityöntekijää digitointihankkeeseen, Hämeenlinnan Taidemuseo

PROJEKTITYÖNTEKIJÄN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ
 
Hämeenlinnan Taidemuseo hakee projektityöntekijää määräaikaiseen kokoelmien digitointihankkeeseen. Tehtävä alkaa 3.11.2014 tai sopimuksen mukaan, noin 5 kk.
 
Tehtävä on digitoida valtakunnallisesti merkittäviä kokoelmaosuuksia kokoelmatietojen tallennusjärjestelmään (Muusa).
 
Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvia opintoja, pääaineena mieluiten taidehistoria ja/tai museoaine. Aikaisempi luettelointi- ja digitointikokemus, valokuvauskokemus sekä Muusa-kokoelmanhallintajärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.  Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, huomioidaan alan opiskelijat. Digitointihanketta rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksella, joka on kohdennettu nuoria työllistäviin kulttuuriaineistojen digitointia ja verkkosaavutettavuutta edistäviin hankkeisiin. Tämän vuoksi hakijan on oltava alle 30-vuotias.
 
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaisesti.
 
Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.seuturekry.fi. Hakuaika päättyy 3.10.2014 klo 15. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset (03) 621 3915, . Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Seuturekry Oy, Raatihuoneenkatu 9, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Seuturekryn toimesta.
 
Lisätiedot: Museonjohtaja Taina Lammassaari, puh. (03) 621 2668,