Työpaikkailmoitus

Rakennustutkija (amanuenssi) Lappeenrannan museoihin

Rakennustutkijaa (amanuenssi) haetaan Lappeenrannan museoihin
 
Lappeenranta on vireä 72 000 asukkaan yliopistokaupunki ja kasvukeskus hyvien liikenneyhteyksien varrella kauniin Saimaan rannalla. Lappeenrannan museot, johon kuuluvat maakunta- ja aluetaidemuseoyksiköiden lisäksi erikoismuseoita, tarjoavat mielenkiintoisen työympäristön historiallisessa Linnoituksessa. Museot tekevät monialaista yhteistyötä sekä tarjoavat monipuolisen ja osaavan työyhteisön.

Rakennustutkijan tehtäviin kuuluvat kulttuuriympäristönhoitoon ja -suojeluun liittyvät asiantuntija- ja viranomaistehtävät, kulttuuriympäristökasvatus ja rakennusperinnön hoitoon liittyvät hankkeet sekä tietopalvelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä vahva työkokemus kulttuuriympäristönhoidon asiantuntijatehtävistä. Eteläkarjalaisen kulttuuriympäristön tuntemus luetaan eduksi. Monipuolinen ja vaativa tehtäväkenttä edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, organisointitaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä.  Koska teemme aktiivista yhteistyötä Viipurin ja Pietarin alueen museoiden kanssa, venäjän kielen taidon katsomme eduksi. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Toimi täytetään 1.9.2015 tai sopimuksen mukaan (4 kk koeaika).
 
Hakemukseen, jota ei palauteta, tulee liittää ansioluettelo. Hakemuksen tulee olla perillä 29.5.2015 klo 16.00 mennessä osoitteessa:
 
Lappeenrannan museot
Museotoimenjohtaja Päivi Partanen
PL 239, 53101 Lappeenranta
 
tai sähköpostiosoitteessa:

 
Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Päivi Partanen 15.5. klo 13-15 ja 20.5. klo 14-16 puh. 040 564 2204 tai sähköpostitse