Työpaikkailmoitus

Sibelius Celebrations etsii kahta tuottajaharjoittelijaa

Etsimme tiimimme vahvistukseksi kahta innokasta, mielellään opintojensa loppuvaiheessa olevaa ja kulttuurituotannon alalle suuntavaa joustavaa, ongelmanratkaisukykyistä ja motivoitunutta harjoittelijaa Hämeenlinnaan, toinen harjoittelija ajalle 1.9.-16.1.2014 ja toinen ajalle 5.1.-30.6.2015.

Harjoittelijan päätehtävä on monitaiteisten tapahtumien tuotannossa avustaminen. Hän toimii vastaavan tuottajan oikeana kätenä esimerkiksi Sibeliuksen syksy -festivaalissa syyskuussa 2014 (www.sib.fi/sibeliuksen-syksy-festivaali-syyskuussa-2014/), Hämeenlinnan kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlan Itsenäisyysfantasian järjestelyissä sekä Sibeliuksen 150-vuotis juhlavuoden tapahtumien valmistelussa ja toteuttamisessa. Harjoittelija on mukana myös lapsille ja nuorille suunnatun SIBoppi -hankkeen (siboppi2015.blogspot.fi) tapahtumien suunnittelussa ja järjestelyissä.

Toivomme, että olet ennakkoluuloton heittäytyjä ja tykkäät toimia pienessä porukassa sata lasissa. Pahitteeksi ei olisi, jos sinulla olisi jo entuudestaan jonkinlaista kokemusta tapahtumien järjestämisestä tai ainakin intoa imeä kaikki oppi itseesi! Pystyt myös hoitamaan asioita itsenäisesti ja otat mielelläsi vastuuta asioista. Sinulla pysyy hyvin kynä kädessä etkä pelkää tarttua puhelimeen tai tavata ihmisiä kasvokkain. Olet luova tyyppi, mutta tarvittaessa myös pilkuntarkka organisaattori.

Tarjoamme 1350 euron kuukausipalkan, perehdytyksen, työvälineet ja kansallisen tason kontaktiverkoston. Työtuntimäärä on 37,5 h/vko, joka sisältää töitä myös muutamana viikonloppuna tapahtumien aikaan.

Sibelius Celebrations eli Sibeliuksen syntymäkaupunki -säätiö on hämeenlinnalainen organisaatio, jonka tehtävänä on koordinoida vuonna 2015 vietettävää Sibelius 150 –juhlavuotta, järjestää tapahtumia sekä tuottaa Hämeenlinnan kaupungin vuotuinen konserttitoiminta. Lisätietoja www.sib.fi.

 

Hakemukset tulee toimittaa:

joko sähköisesti osoitteeseen info(at)sib.fi tai postitse osoitteeseen Sibeliuksen syntymäkaupunki-säätiö, Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna. Kuoreen merkintä ”Tuottajaharjoittelija”.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 25.6.2014 klo 16.

Lisätietoja: tapahtumatuottaja Satu Lindstedt, p. 040 757 8775 satu.lindstedt(at)sib.fi