Työpaikkailmoitus

SKS hakee kustannustoimittajaa

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (SKS) on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura, joka toimii muistiorganisaationa, tutkimuslaitoksena ja kulttuurijärjestönä. Sen osastot ovat arkisto, kirjasto, tutkimusosasto, kustantamo ja FILI – kirjallisuuden vientikeskus. Seuraan kuuluu noin 3 000 jäsentä. SKS:n palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä.

SKS hake kustantamoonsa

KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Kustannustoimittajan vastuualueena on SKS:n uusien tieto- ja tiedekirjojen kustannustoimittaminen. Tähän kuuluu kirjatuotannon projektinhallinta käsikirjoituksesta julkaisuksi, kirjailijayhteistyö sekä vastuu teosten ilmestymisaikataulusta ja tarkoituksenmukaisesta laadusta. Kustannustoimittaja osallistuu myös uusien tietokirjahankkeiden suunnitteluun.

Kustannustoimittaja työskentelee SKS:n kustantamossa ja raportoi kustannusjohtajalle. Osastolla on kahdeksan työntekijää.

Kustannustoimittajalta edellytämme

  • kokemusta tietokirjojen toimitustyöstä
  • suomen kielen erinomaista hallintaa
  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • sitoutumista vaativaan työtahtiin
  • vankkaa kirja-alan tuntemusta.

Haettavana oleva toimi on pysyvä ja se täytetään 20.3.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.3.2017 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sks@finlit.fi. Merkitse lähetyksesi aihekenttään ”Kustannustoimittaja.”.

Lisätietoja antaa kustannusjohtaja Tero Norkola, puh. 0400 882 700, soittoajat ma 27.2. klo 9.15–10.30, ke 1.3. klo 15–16.30 ja pe 3.3. 12.30−13.30.