Työpaikkailmoitus

SKS tarjoaa työtiloja Helsingissä ja Tartossa

Työtilahaku SKS:n toimipisteeseen Ritarihuoneella ja Tarton tutkijaresidenssiin kaudelle 1.9.2018–31.8.2019 on alkanut. Hae 31.5.2018 mennessä.

SKS:n tutkimusosaston monitieteisessä tutkimusyhteisössä Ritarihuoneella työskentelee perinteen-, kielen- ja kirjallisuudentutkijoita, historioitsijoita, taidehistorioitsijoita ja uskontotieteilijöitä projekti- ja apurahatutkijoina. Voit hakea työpistettä tutkimusosastolta joko yksittäisenä tutkijana (väitöskirjatekijänä tai post doc -vaiheessa) tai tutkimushankkeen jäsenenä. Tarjoamme monitieteisen, keskustelevan tutkijayhteisön ja mahdollisuuden osallistua SKS:n tutkijaseminaariin ja muihin tapahtumiin, tutkimuspalveluja SKS:n arkistoissa ja kirjastossa sekä hallinnollista asiantuntija-apua esimerkiksi rahoituksen hakemisessa.
Hae työtilaa.

SKS:n tutkijaresidenssi on kahden huoneen asunto Tarton keskustassa, lähellä Eesti Kirjandusmuuseumia ja yliopistoa. Se myönnetään yhdelle hakijalle kerrallaan, mutta tilapäisesti sinne voi majoittua 1–4 henkeä. Residenssipaikkaa voi hakea jaksolle, jonka pituus on yhdestä viikosta kolmeen kuukauteen.
Hae tutkijaresidenssipaikkaa.