Tutkimuspyyntö

Suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus Villa Karo kutsuu taiteilijoita, tieteilijöitä ja kulttuurialan ammattilaisia residenssiin

Suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus Villa Karo kutsuu taiteilijoita, tieteilijöitä ja kulttuurialan ammattilaisia residenssiin!

Villa Karo sijaitsee Grand-Popossa, Beninissä. Benin on ystävällinen maa, jossa vahva paikallinen kulttuuri on säilynyt paremmin kuin monessa muussa maassa. Grand-Popo on rauhallinen kalastajakylä, joka takaa sinne tulijoille työrauhan ja inspiroivan miljöön.

Villa Karon tarkoituksena on rakentaa siltaa suomalaisten ja afrikkalaisten taiteilijoiden, tutkijoiden ja kulttuurivaikuttajien välille. Ensisijaisena tehtävänämme on tarjota suomalaisille ja Suomessa vaikuttaville taiteilijoille, tutkijoille sekä muille kulttuuri- ja yhteiskunnallisten alojen ammattilaisille residenssimahdollisuus Afrikkaan.

Haku toteutetaan poikkeuksellisesti jatkuvana. Residenssiin voi hakea lokakuun 2020 ja toukokuun 2021 väliselle ajalle. Käsittelemme hakemukset kerran kahdessa viikossa. Syksyn 2021 residenssien (15.8.–31.12.) hakuaika päättyy 15.3. klo 23.59.

Hakemuksessa tulee olla lyhyt ansioluettelo ja työsuunnitelma, josta käy ilmi residenssin ajankohtatoive. Residenssijakson pituus voi olla enintään 12 viikkoa.

Hakuohjeet ja lisätiedot löytyvät täältä: https://villakaro.org/hakuohjeet-residenssi/

Hakemukset lähetetään osoitteeseen