Työpaikkailmoitus

TSV hakee suunnittelijaa

TIETEELLISTEN SEURAIN VALTUUSKUNTA (TSV) on 274 suomalaisen tieteellisen seuran ja neljän tiedeakatemian valtakunnallinen yhteistyöelin. TSV tuottaa jäsenseuroilleen erilaisia sähköisten ja painettujen julkaisujen levittämiseen tarkoitettuja palveluita sekä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa myös koulutusta ja asiantuntijapalveluita. TSV:n ja Suomen tiedekustantajien liiton yhteisenä hankkeena olemme tekemässä selvitystä siitä, miten TSV voi tukea jäsenseurojaan sähkökirjojen tuotannossa ja miten sähkökirjojen levitys voitaisiin integroida Tiedekirjan verkkokauppaan. Selvitystä tekemään etsimme suunnittelijaa kolmen kuukauden määräaikaiseen tehtävään.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu:

–        kartoittaa sähköisten kirjojen ja lehtien markkinatilanne ja myyntikanavat

–        kerätä tietoa sähköisten julkaisujen tuottamiseen ja myyntiin liittyvistä tekijänoikeuskysymyksistä

–        kerätä tietoa sähköisten julkaisujen kansainvälisen myynnin alv-ratkaisuista

–        kerätä tietoa Epubien tuottamiseen liittyvistä palveluntarjoajista

–        kirjoittaa näiden pohjalta selvitys, jota TSV voi hyödyntää palvelujen suunnittelussa

–        tiedottaa selvityksestä

 
Tehtävään valittavalta edellytämme: soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, sujuvia viestintätaitoja, englannin kielen taitoa sekä kykyä niin yhteistyöhön kuin itsenäiseenkin työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus kirja-alalta, erityisesti kokemus sähköiseen julkaisemiseen liittyvistä tehtävistä sekä tieteellisen ja/tai tietokirjakustantamisen tuntemus.

Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä. Työpiste sijoittuu TSV:n toimistolle, Snellmaninkatu 13:een.  Työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan ja päättyy kolmen kuukauden kuluttua alkamisesta.

Palkka on vaativuusryhmä 6:n ja tehtäväkohtaisen lisän mukaisesti 2839,48 €. Lisäksi voidaan maksaa kokemuslisää 4-16% työkokemuksesta riippuen.

Lisätietoja:  julkaisupäällikkö Johanna Lilja, Johanna Lilja , p. (09) 228 69 229.
Hakemukset toimitetaan 21.11.2016 klo 16:15 mennessä sähköpostiosoitteeseen , viestikenttään merkintä Hakemus tai osoitteeseen TSV, Johanna Lilja, Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki.
Lisätietoja TSV:n toiminnasta: www.tsv.fi.