Työpaikkailmoitus

Tuotantoharjoittelija Keskiaikaisille markkinoille

Keskiaikaiset markkinat on Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma, joka on suurtapahtumana vakiinnuttanut paikkansa Turun kesässä jokavuotisella yli 100 000 kävijällään. Vanhan Suurtorin historialliseen ympäristöön luodaan myös tänä kesänä, 30.6.‒3.7.2016, ohjelmallinen markkinatapahtuma, jossa historiaa eletään todeksi markkinanäytelmien, sirkustaiteilijoiden, musikanttien, käsityöläisten ja torimyyjien avulla. Etsimme tuotantoharjoittelijoita Keskiaikaisten markkinoiden tiimiin.

Tuotantoharjoittelija 1

Etsimme tuotantoharjoittelijaa avustamaan Keskiaikaisten markkinoiden 20-vuotisjuhlavuoden ohjelmiston suunnittelussa ja valmisteluissa talven ja kevään aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löytyessä.

Tuotantoharjoittelija 2

Etsimme tuotantoharjoittelijoita avustamaan tapahtuman monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä. Harjoittelija saa myös työskennellä oman tuotannollisen osa-alueensa parissa. Harjoitteluaika on toukokuu‒heinäkuun puoliväli. Ajankohdasta voidaan myös sopia. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 1.4.2016mennessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia työkokemusta ainutlaatuisessa, ammattimaisessa ja innostuneessa tuotantotiimissä. Keskiaikaiset markkinat kutsuu sinut tarttumaan haasteeseen ja oppimaan uutta osana ainutlaatuista historiallista suurtapahtumaa!

Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

puh. 040 132 9992

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku