Työpaikkailmoitus

Tuottaja Lasten ja nuorten taidekeskukseen Villa Arttuun

Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiö hakee TUOTTAJAA 

1.12.2020 alkavaan työsuhteeseen

Lasten ja nuorten taidekeskus edistää taidekasvatusta ja kulttuurista nuorisotyötä valtakunnallisesti, erityisesti visuaalisen kulttuurin alueella. Keskus järjestää näyttelyitä, työpajoja ja tapahtumia, tallentaa lasten ja nuorten taidetta sekä kouluttaa, tutkii ja innostaa elämyksiin taiteen parissa. Taidekeskuksen toimitilat ovat Villa Artun kulttuurikeskuksessa Hyvinkään Villatehtaalla. Keskuksen erityispiirre on 1970-luvulta lähtien karttunut kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto, joka käsittää noin 110 000 teosta 130 maasta. Taidekeskusta ylläpitää opetusministeriön ja Hyvinkään kaupungin vuonna 1980 perustama säätiö.

Tuottajan tehtävänä on suunnitella, toteuttaa ja kehittää valtakunnallista kulttuurista nuorisotyötä painopiste alueena visuaalinen taide. Toimenkuva sisältää tapahtumatuotannon, työpaja- ja näyttelyprojektien lisäksi taiteen arkistointiin ja toiminnan tutkimukseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulu-, yamk- tai amk-tutkintoa, projektinhallintataitoja sekä kykyä työskennellä digitaalisessa toimintaympäristössä ja sosiaalisessa mediassa. Arvostamme perehtyneisyyttä lasten ja nuorten kulttuuriin ja taidekasvatukseen. Kokemus nuorten kanssa toimimisesta sekä taiteen, erityisesti nykytaiteen tuntemus luetaan eduksi. Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Monipuolinen kielitaito, erityisesti englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan vahvuudeksi.

Tarjoamme taidekasvatuksen ja nuorisotyön näköalapaikan, laadukkaan työympäristön, innostuneen työyhteisön sekä monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan. Työsuhde on kokopäivätyö ja voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä CV tulee lähettää sähköpostilla 5.10.2020 klo 16.00 mennessä osoitteella 

Lisätietoja tehtävästä:
toiminnanjohtaja Päivi Venäläinen  / p. 040 757 8375