Työpaikkailmoitus

Tutkija Espoon kaupunginmuseon kulttuuriperinnön tiedontuotantoon ja tietopalveluihin

KAMU Espoon kaupunginmuseo on kulttuuriperinnön oppimis- ja osaamiskeskus, joka luo Espoo-identiteettiä siirtämällä espoolaisen kulttuuriperinnön sukupolvelta toiselle. Museo toimii myös paikallisena kulttuuriympäristöviranomaisena. Museo toteuttaa 2018-2020 ESKO Espoon kulttuuriympäristöohjelma -hankkeen, jossa kaupungin eri toimialojen ja kaupunkilaisten yhteistyönä laaditaan Espoon kaupungin kulttuuriympäristöohjelma.

KAMU Espoon kaupunginmuseo etsii määräaikaista tutkijaa 8 kk työsuhteeseen. Tutkijan tehtävänä on osallistua Espoon kaupunginmuseon kulttuuriympäristön viranomais-, neuvonta- ja viestintätyöhön sekä toteuttaa ESKO Espoon kulttuuriympäristöohjelma -hankkeen osallistavia kokeiluja.

Tehtävässä edellytetään korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvissa aineissa, esim. taidehistoria tai arkkitehtuurin alan opinnot, kokemusta osallistavien menetelmien käytöstä ja hankkeiden vetämisestä museon kulttuuriperintötyössä.

Arvostamme kokemusta kulttuuriympäristön viranomais-, viestintä- ja neuvontatehtävistä. Eduksi lasketaan myös näyttö tehokkaasta, innovatiivisesta ja suunnitelmallisesta hanketyöskentelystä sekä suomalaisen modernistisen arkkitehtuurin historian tuntemus.

 

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

Määräaikainen työsuhde alkaen 1.10.2019 päättyy 31.5.2020

Tehtäväkohtainen palkka 3000,00 €/kk

Sopimusala KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Työaika 36 h 45 min viikossa

Kaupunginmuseo, Ahertajantie 5, 02100, Espoo

Hakemukset on jätettävä 4.9.2019 klo 15.45 mennessä Espoon kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään, Espoon kaupungin avoimet työpaikat. Työavain 3-1545-19 ohjaa suoraan hakemukseen. Haastattelut tehtävään järjestetään syyskuun puolivälissä.

Lisätietoja antaa palveluyksikön päällikkö Riitta Kela,