Työpaikkailmoitus

Tutkija (numismaattiset kokoelmat)

Haemme Suomen kansallismuseon Kokoelmakeskuspalvelut-yksikköön tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.2. – 31.12.2022.

Tehtävänä on luetteloida Suomen kansallismuseon numismaattisiin kokoelmiin kuuluvaa esineistöä, pääasiassa mitaleita, MuseumPlus-kokoelmienhallintaohjelmaan. Samalla aineisto inventoidaan, pakataan, viivakooditetaan ja viedään logistiikkajärjestelmään. Työ tapahtuu osittain Suomen kansallismuseon tiloissa sekä Kokoelma- ja konservointikeskuksessa Vantaalla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää alempaa korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvissa ns. museoaineissa. Kokemus kulttuurihistoriallisten museoiden kokoelmatyöstä ja esineistön luetteloinnista sekä kokoelmienhallintaohjelmien tuntemus ja käyttökokemus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta ja kykyä toimia aktiivisessa vuorovaikutuksessa suhteessa työyhteisöön.

Työ soveltuu hyvin myös korkeakouluopinnoissa loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Haku päättyy 24.1.2022 klo 15.00.

Lisätiedot ja hakuohjeet: https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat

HUOM! Vielä on pari päivää aikaa hakea myös muita Museovirastossa avoinna olevia tehtäviä. Etsimme neljää paperikonservaattoria sekä kahta erityisasiantuntijaa määräaikaisiin tehtäviin. Haut päättyvät jo 13. ja 14.1. Lisätiedot: https://www.museovirasto.fi/fi/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat