Työpaikkailmoitus

Tutkija Turun museokeskukseen / Kokoelmat ja kulttuuri

Tutkijan tehtävänä on kulttuurihistoriallisen kokoelman hallintaan, tutkimukseen ja asiakaspalveluun liittyvät tehtävät. Lisäksi tutkija edistää kokoelman monikanavaista saavutettavuutta ja vuorovaikutuksellista kokoelmatyötä sekä osallistuu kokoelmatyön kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös monipuolista asiakas- ja tietopalvelua. Tutkija osallistuu myös museon yleisötyöhön ja julkaisutoimintaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä hyvä tehtävään soveltuva työkokemus

Lisäksi edellytetään: Korkeakoulututkinnon pääaineen tulee olla jokin ns. museoalan oppiaine. Hakijalta edellytetään työkokemusta museoalalta, erityisesti kokoelmatyöstä. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Eduksi luetaan kyky tulla hyvin toimeen sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden, nopeasti muuttuvien projektien ja erilaisten prosessien kanssa. Perehtyneisyys aineelliseen kulttuuriperintöön, ruotsin kielen taito ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Hakemuksen jättäminen: kuntarekry

Lisätiedot:
Riitta Kormano, , puh. 050 371 0254
Maarit Talamo-Kemiläinen,