Työpaikkailmoitus

UPM Verlan tehdasmuseoon haetaan asiakaspalveluvastaavaa ja oppaita

UPM Verlan tehdasmuseoon haetaan asiakaspalveluvastaavaa ja oppaita museokaudelle 2015.
 
Maailmanperintökohde Verlan puuhiomo ja pahvitehdas sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Vanha puuhiomo ja pahvitehdas avattiin maamme ensimmäisenä tehdasmuseona vuonna 1972, ja UNESCOn maailmanperintökohteeksi se hyväksyttiin 1996. Museokausi käynnistyy toukokuun alussa jatkuen aina syyskuun loppuun saakka. Tuona aikana museoon tutustuu noin 15 000 opastettua kävijää, joista 10% on kansainvälisiä vierailijoita. Kohteen omistaja ja ylläpitäjä on UPM-Kymmene Oyj.
 
 
 
Asiakaspalveluvastaava/ opas 27.4.2015 – 30.9.2014
 
Vastaa tehdasmuseon asiakaspalvelusta, vastaa tiedusteluihin, vastaanottaa museon ja seuratalon varaukset yhdessä oppaiden kanssa. Vastaa museokaupan ylläpidosta, esitejakelusta ym. Toimii oppaana tarvittaessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Historian ja museoalan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.
 
Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten asiakaspalveluvastaavalta edellytetään erinomaisen suomen ja englannin kielitaidon lisäksi ruotsin sekä saksan tai venäjän kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin.
 
Asunto järjestetään tarvittaessa.
 
Palkka: 1 850 € / kk (+sunnuntailisät)
 
 
 
 
OPAS 15.5.2015 – 2.8.2015
 
Toimii oppaana Verlan tehdasmuseossa ja hoitaa asiakaspalvelupistettä sekä museokauppaa. Lisäksi opas osallistuu museon muihin avustaviin tehtäviin tarvittaessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kokemusta erilaisten ihmisryhmien parissa työskentelystä. Historian ja museoalan tuntemus sekä toimiminen aikaisemmin vastaavanlaisissa tehtävissä katsotaan hakijalle eduksi.
 
Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppaalta edellytetään erinomaisen suomen ja englannin kielitaidon lisäksi saksan tai venäjän kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisesti arkisin. Asunto järjestetään tarvittaessa.
 
Palkka: 1 625 € / kk (+sunnuntailisät)
 
 
 
 
OPAS 22.6.2014 – 30.9.2014
 
Toimii oppaana Verlan tehdasmuseossa ja hoitaa asiakaspalvelupistettä sekä museokauppaa. Lisäksi opas osallistuu tarvittaessa näyttelyiden purkuun ja muihin museon avustaviin tehtäviin. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kokemusta erilaisten ihmisryhmien parissa työskentelystä. Historian ja museoalan tuntemus sekä toimiminen aikaisemmin vastaavanlaisissa tehtävissä katsotaan hakijalle eduksi.
 
Kansainvälisten vieraiden osuus Verlassa on merkittävä, joten oppaalta edellytetään erinomaisen suomen ja englannin kielitaidon lisäksi saksan tai venäjän kielitaitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Viikkovapaat ovat pääsääntöisin arkisin. Asunto järjestetään tarvittaessa.
 
Palkka: 1 625 € / kk (+sunnuntailisät)
 
 
Lisätietoja tehtävistä antaa:
Museoamanuenssi Jaana Rannanpää, 02041 52202,
 
 
Hakemukset pyydetään lähettämään 27.2.2015 mennessä sähköpostitse (liitteenä CV) osoitteeseen: