Työpaikkailmoitus

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat etsii tuotantoharjoittelijaa!

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat on Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna 26.‒27.11., 3.‒4.12., 10.‒11.12. ja 17.‒18.12.2016 järjestettävä teatteria, sirkusta ja musiikkia sisältävä koko perheen ohjelmallinen markkinatapahtuma. Turun Suurtorin keskiaika ry etsii tuotantoharjoittelijaa Joulumarkkinoiden tiimiin syksyllä 2016.

Etsimme tuotantoharjoittelijaa avustamaan monenlaisissa tuotannollisissa tehtävissä ohjelmiston, viestinnän ja torimyynnin järjestelyiden parissa. Harjoittelijalla on mahdollisuus toteuttaa myös oma ohjelmakokonaisuus tapahtumassa. Harjoitteluaika on lokakuu‒joulukuun puoliväli. Ajankohdasta voidaan myös sopia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen viimeistään 30.9. Paikka täytetään heti sopivan harjoittelijan löytyessä.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia työkokemusta ainutlaatuisessa, ammattimaisessa ja innostuneessa tuotantotiimissä. Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat kutsuu sinut tarttumaan haasteeseen ja oppimaan uutta osana ainutlaatuista suurtapahtumaa!

 

Lisätiedot:

Suvi Kotilainen
Tuottaja

Turun Suurtorin keskiaika ry
Vanha Suurtori 3
20500 Turku

puh. 040 132 9992

www.suurtorinjoulumarkkinat.fi