Työpaikkailmoitus

Vastaava tuottaja

Suomen Metsämuseo Lusto on Punkaharjun kansallismaisemassa tukikohtaansa pitävä valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo, joka vahvistaa suhteita metsään ja metsäkulttuurin yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Etsimme uudistuvaan ja aktiiviseen museoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa tuottajaa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua uudistuvan museon kehittämiseen valtakunnallisesti merkittävällä toimialalla.

Vastaavan tuottajan päätehtävänä on vastata Luston tuotantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviin kuuluvat tuotantojen aikataulutus, hankkeistaminen, rahoituksen hankinta, tuotantoprosessien työnjohdolliset tehtävät sekä vastuualueen verkostojen ylläpito ja kehittäminen.

Luston keskeisiä tuotantoja ovat näyttelyt. Muita tuotantoja ovat julkaisut, tapahtumat ja muut erilaiset museopalvelut. Luston palveluvalikoimaa kehitetään ja laajennetaan museon uuden strategian mukaisesti. Vastaava tuottaja koordinoi Luston Tuotantopalvelut-vastuualuetta, jossa työskentelevät graafinen suunnittelija/valokuvaaja, näyttelymestari ja museomestari, sekä osallistuu Luston johtoryhmän työskentelyyn.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta erityisesti näyttelytuotannoista, organisointitaitoja, digitaalista osaamista sekä kielitaitoa. Arvostamme projektiosaamista, verkostoitumistaitoja, uudenlaisten esitystekniikoiden tuntemusta, kehittämisorientaatiota sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uutta työnkuvaa uudistuvassa museossamme. Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ja CV 25.1.2019 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen . Merkitse viestin aihekenttään hakemasi tehtävä.

Noudatamme museoalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä: Leena Paaskoski, , p. 050 3669552.