Työpaikkailmoitus

VSKS hakee osa-aikaista sihteeri-tiedottajaa

VSKS hakee osa-aikaista sihteeri-tiedottajaa  

Oletko oma-aloitteinen historian, kirjallisuuden tai lähiaineiden maisteri- tai tohtoriopiskelija, jolla on hyvät valmiudet yhdistyksen sihteerin tehtäviin ja aktiiviseen tiedottamiseen sekä tarvittaessa projektivastuuseen erilaisten kirja- ja verkkohankkeiden toteuttamisessa?  Haluatko verkostoitua Viipurin tutkimusta edistävän ja Viipurin kaupunkia koskevan tietoutta levittävän seuran piirissä?

Viipurin Suomalainen Kirjallisuusseura ry perustettiin 1845 suomenkielisen kirjallisuuden ja kulttuurin edistämiseksi. Seura toimii nykyään aktiivisesti Viipuria koskevan tutkimuksen ja kulttuurin parissa kotipaikkanaan Helsinki. Seura kuuluu Suomen tiedekustantajien liittoon, ja sillä on yhteydet Suomessa toimiviin samanhenkisiin yhteisöihin, tiedeyhteisöihin ja nykyiseen Viipuriin. (www.vsks.net)

VSKS hakee palvelukseensa sihteeri-tiedottajaa, jonka kuukautinen työaika on 20–30 h, tilanteen ja sopimuksen mukaan.  Sihteeri-tiedottajan tehtäviin kuuluu mm. yhdistyksen hallinto (pl. talous), tiedottaminen sekä verkkosivujen ylläpito ja mahdollisuuksien mukaan kehittäminen. Edellytämme hyviä verkkotaitoja, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, eduksi katsotaan monipuolinen kielitaito.  Tehtävä tulisi ottaa vastaan maaliskuun lopulla.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen seuran esimiehelle Pentti Paavolaiselle viimeistään 7.2.2016, osoitteella pentti.paavolainen(at)kolumbus.fi.  Hakemus jätetään pdf -liitteenä, viestiin otsikoksi ”VSKS – sihteeri-tiedottajan haku”.  Paavolainen antaa myös lisätietoja tehtävistä ja toimenkuvasta.