Työpaikkailmoitus

Yleisöpalvelupäällikkö työväenmuseo Werstaalle

TYÖVÄENMUSEO WERSTAS on työelämän ja sosiaalihistorian valtakunnallinen erikoismuseo, joka toimii Tampereella, Finlaysonin historiallisella tehdasalueella. Lisäksi työväenmuseo ylläpitää kahta pienempää museokohdetta: Lenin-museota ja Kuurojen museota. Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme yleisöpalvelupäällikön sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön ja hyvät työtoverit kehittyvässä museossa.

YLEISÖPALVELUPÄÄLLIKKÖ vastaa yleisöpalvelun tulosalueesta, joka huolehtii museoiden avoinnapidosta, museo-opetuksesta, tapahtumista, kokous- ja juhlapalvelusta sekä museokaupasta. Yleisöpalvelupäällikkö on museon johtoryhmän jäsen ja toimii museolehtoreiden, avoinnapitohenkilökunnan, siistijöiden ja oppaiden esimiehenä. Yleisöpalvelupäällikkö kehittää museokohteiden yleisöpalvelua, museo-opetusta, tapahtumia ja vapaaehtoistoimintaa sekä vastaa tulosalueen työjärjestelyistä ja esimiestehtävistä. Monipuoliseen työnkuvaan voi sisältyä myös muita museoammatillisia tehtäviä.

PARHAAT EDELLYTYKSET tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvät esimiestaidot sekä laaja perehtyneisyys yleisötyöhön ja museopedagogiikkaan. Arvostamme myös monipuolista museo-osaamista, vuorovaikutustaitoja sekä työväenhistorian tuntemusta. Yleisöpalvelupäällikköä haetaan 1.9.2018–30.11.2019 väliselle ajalle. Työaika on 36 h 15 min viikossa ja tehtäväkohtainen peruspalkka 2.326,24 euroa, jonka lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista lisää. Werstaalla noudatetaan yksityisten museoiden työehtosopimusta ja tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

HAKEMUKSET tulee toimittaa 11.6.2018 kello 16 mennessä osoitteeseen Työväenmuseo Werstas/Ulla Rohunen, Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere tai sähköpostitse osoitteeseen . Kuoreen tai sähköpostiviestin otsikko-kenttään merkitään haettava työtehtävä. Osa työnhakijoista kutsutaan haastatteluun kesäkuussa. Hakemuksia ei palauteta. Päätös tehtävään valitusta lähetetään sähköpostilla hakijoille 30.6.2018 mennessä.

LISÄTIETOA tehtävästä antaa yleisöpalvelupäällikkö Ulla Rohunen p. 050 440 1157, .