Työpaikkailmoitus

Yliopistonlehtori tai yliopisto-opettaja (pelitutkimus) – Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä.

Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnan pelitutkimuksen alueella on haettavana yliopistonlehtorin tai yliopisto-opettajan määräaikainen vuoden mittainen tehtävä. Tehtävä tulee ottaa vastaan 2.1.2020 tai viimeistään maaliskuun 2020 alussa.

Palkattava yliopistonlehtori / yliopisto-opettaja kehittää ja organisoi pelitutkimuksen opetusta, sekä vastaa kansainvälisen Game Studies -maisteriohjelman (GS) toteutuksesta. Pelitutkimuksen opetus pohjautuu Tampereen yliopiston pitkään historiaan pelitutkimuksen alueella ja toteutettavalla opetuksella on tiivis yhteys Gamelab-tutkimusryhmässä ja Pelikulttuurien tutkimuksen huippuyksikössä tehtävään tutkimustyöhön. Maisteriohjelman opettajat ovat tutkimusryhmän ja huippuyksikön tutkijoita. Lisätietoa huippuyksiköstä ja tutkimusryhmästä löytyy verkkosivuilta: https://coe-gamecult.org ja https://gameresearchlab.uta.fi.

Tehtävä

Yliopistonlehtorin / yliopisto-opettajan tehtävänä on vastata pelitutkimuksen opetuksen kokonaisuuden kehittämisestä, sekä toisaalta avustaa yksittäisten opintojaksojen opettajina toimivia ja vierailevia tutkijoita aihepiirin kurssien käytännön toteutuksessa. Toissijaisesti yliopistonlehtori / yliopisto-opettaja myös itse tekee soveltuvalta aihealueelta pelitutkimusta ja osallistuu pelitutkimuksen opetustehtäviin. Tehtävään valittu henkilö osallistuu myös yhteistyön ja koordinaation kehittämiseen sekä suhteessa Pelikulttuurien huippuyksikössä tehtävään tutkimustyöhön, että toisaalta viestinnän monitieteisessä tutkinto-ohjelmassa ja sen mediatutkimuksen opintosuunnassa tarjottavaan, osin myös pelitutkimukseen liittyvään perustutkinto-opetukseen.

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa asiantuntemusta ja työkokemusta. Yliopistonlehtoriksi valittavalta henkilöltä edellytetään tohtorin tutkintoa ja yliopisto-opettajalta ylempää korkeakoulututkintoa.

Hakemusten arvioinnissa käytetään seuraavia kriteerejä:
– Hakijan tähänastiset ansiot
– Motivaatiokirje

Tarjoamme

Tehtävä täytetään määräaikaisesti ajalle 2.1.2020 – 31.12.2020. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Yliopistonlehtorin tehtävät sijoittuvat yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän vaativuustasoille 6-7 ja yliopisto-opettajan tehtävät vaativuustasoille 5-6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä Tampereen yliopistossa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 7.10.2019, klo 23.59.

Liitä hakemukseesi PDF-muodossa:

CV ja julkaisuluettelo
Korkeintaan kahden sivun mittainen kuvaus itsestäsi ja motivaatiostasi tähän tehtävään sekä tohtorintutkinnon suoritukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Yliopistonlehtori Jaakko Stenros, , p. 040 752 0515