Konferenssit ja seminaarit

Historiantutkimuksen päivät 2019 – ilmoittautuminen auki vielä 10.10. saakka

Syksy etenee ja Historiantutkimuksen päivät lähestyvät kovaa vauhtia. Tänä vuonna mittava konferenssi järjestetään Oulun yliopistolla 24.—26.10 (https://www.oulu.fi/hitu2019/). Kolmen konferenssipäivän aikana on luvassa lähes kuusikymmentä mielenkiintoista työryhmää ja runsaasti innostavaa keskustelua historiantutkimuksen nykyvirtauksista. Historiantutkimuksen päivien arvovaltaisista plenaariluennoista vastaavat Herman Paul (Leiden), Gunlög Fur (Linné-yliopisto) sekä Heiner Fangerau (Düsseldorf).

Olethan muistanut jo ilmoittautua mukaan? Konferenssiin ilmoittautuminen on auki vielä torstaihin 10.10.: https://ssl.eventilla.com/hitu2019

 

Nähdään Oulussa!

***

Viidennet valtakunnalliset Historiantutkimuksen päivät järjestetään Oulussa 24.-26.10.2019. Päivien järjestäjinä ovat Oulun yliopiston historia-aineet (historia, tieteiden ja aatteiden historia) ja arkeologian oppiaine yhteistyössä Suomen Historiallisen Seuran kanssa.

Päivien ohjelmassa on kansainvälisten keynote -esitelmien lisäksi työryhmiä sekä vapaamuotoisempaa ohjelmaa. Konferenssin pääpuhujavieraiksi tulevat professori Heiner Fangerau (Düsseldorfin yliopisto), professori Gunlög Fur (Linné -yliopisto) sekä professori Herman Paul (Leidenin yliopisto).

Konferenssin ohjelma löytyy tästä.

Rekisteröityminen Historiantutkimuksen päiville ja osallistumismaksun maksaminen mahdollistaa osallistumisen konferenssin koko ohjelmaan, kahvituksiin ja torstai-illan vastaanotolle. Maksukategorioita on useita ja Suomen Historiallisen Seuran jäsenille on alennettu hinta. Early bird -hinta on voimassa 30.6.2019 saakka. Rekisteröitymään pääsee tästä.