Muut tapahtumat

Humanistipäivä Turun yliopistossa

Humanistipäivä kokoaa Sirkkalan Janus-saliin perjantaina 27.4. tuttuun tapaan suuren joukon humanisteja: opiskelijoita, alumneja, tutkijoita, opettajia.

Päivä alkaa tiedekunnan tutkijoiden ja Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan yhteisellä tilaisuudella. Sen tarkoituksena on paitsi löytää kaupungin toimijoiden joukosta mahdollisia yhteistyötahoja jo käynnistyneille tai vasta suunnitteilla oleville hankkeille myös kartoittaa olemassa olevaa yhteistyöpotentiaalia. Turun kaupungin vapaa-aikatoimialaan kuuluvat museopalveluiden lisäksi kulttuuri-, nuoriso-, kirjasto- ja liikuntapalvelut.

Tule esittelemään oma, tutkimusryhmäsi tai oppiaineesi hanke ja ilmoita sen tiedot (otsikko + esittelijän nimi) viestintäsuunnittelija Maria Vasenkarille kuun loppuun eli 28.2. mennessä. Aikaa on varattu kymmenelle hankkeelle, viisi minuuttia kullekin. Esityksiä seuraa vapaamuotoinen keskustelu.

Humanistipäivän iltapäivällä on vuorossa humanistikunniamainintojen julkistaminen sekä muun muassa työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälän ja pelillistämisen professorin Juho Hamarin puheenvuorot ajankohtaisista aiheista. Humanistipäivän tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin ohjelman tarkentuessa.