Tämän syksyn Historiantutkimuksen päivillä Oulussa järjestetään ruoka- ja juomahistorioitsijoiden tapaaminen.
Tapaamisessa ruoka- ja juomahistorioitsijoilla on mahdollista tutustua toisiinsa sekä sopia siitä, miten yhteinen tiedonkulku on jatkossa kätevintä järjestää. Lisäksi Suomen maatalousmuseo Saran projektisuunnittelija Laika Nevalainen kertoo lyhyesti Saran uudesta Ruokamuseosta.
Sarka-museolla on Ruokamuseon puitteissa mahdollista tukea ruoka- ja juomahistorioitsijoiden välistä yhteistyötä, verkostoitumista ja tiedonkulkua. Sarka järjestää syksyllä 2020 ruoka- ja juomahistoriaan keskittyvän seminaarin.
Aika: pe 25.10.2019 klo 10.30–11.00 (Työryhmät 3 jälkeisellä kahvitauolla)
Paikka: Samassa tilassa, jossa aamulla kokoontuu työryhmä ’PE15. Maaseudun pöytäkulttuuri uuden ajan alussa’. Tarkista lopullinen tila konferenssiohjelmasta.
Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki ruoka- ja juomahistoriasta kiinnostuneet. Tietoa tapaamisesta saa erittäin mielellään välittää eteenpäin!
Lisätietoja: Suomen maatalousmuseo Saran projektisuunnittelija Laika Nevalainen, (02) 7637 7019, 050 410 8402, , @PursuitofHome