Muut tapahtumat

Ruokakeskiviikko: 70-luku ruokapöydässä

1970-luvulla naiset siirtyivät työelämään, ruoan hinta laski ja vaihtoehdot lisääntyivät. Helsingin kaupunginmuseon tutkimuspäällikkö ja 70-luku tarjoittimella -kirjan kirjoittaja Minna Sarantola-Weiss pohtii esityksessään  sitä, miten yhteiskunnan muuttuminen näkyi suomalaisten ruokapöydässä.

Linkki tapahtumaan tulee tapahtumapäivänä museon nettisivulle: https://www.sarka.fi/ruokakeskiviikot/

Vuonna 2021 Sarka-museo järjestää Ruokakeskiviikko-nimisen luento- ja tapahtumasarjan. Ruokakeskiviikkoina syvennytään Tehtaan tekemää ruokaa -näyttelyn sekä muiden museon ruoka-aiheisten näyttelyiden teemoihin. Ruokakeskiviikkoihin on vapaa pääsy ja niitä voi seurata myös internetin välityksellä.