Konferenssit ja seminaarit

Tiedejulkaisemisen päivät 8.–9.10.2019

Tiedejulkaisemisen päivien teemana on tänä vuonna avoimuus, vastuullisuus ja kieli. Päivät järjestetään Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki).

Vuosittain järjestettävillä Tiedejulkaisemisen päivillä keskustellaan monipuolisesti tiedejulkaisemiseen liittyvistä aiheista, kuten avoimesta julkaisemista, vertaisarvioinnista, markkinoinnista, toimitusprosesseista ja tiedepolitiikasta. Tiedejulkaisemisen päivät on tarkoitettu kaikille tiedejulkaisemisesta kiinnostuneille kuten kustantajille, tutkijoille, toimittajille, yliopistokirjastoille sekä tiede- ja valtionhallinnolle.

Tee esitys avoimen session puheenvuoroksi!

Voit ehdottaa omaa puheenvuoroasi päiville ohjelmaosioon Avoin sessio – Sinun puheenvuorosi. Lähetä napakka ehdotus puheenvuoroksi 31.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen sami.syrjamaki(at)tsv.fi. Puheenvuoron kokonaispituus on enintään 10 minuuttia. Ohjelmaryhmä valitsee esitettävät puheenvuorot ja ilmoittaa valinnoista valituille 15.9. mennessä.

Tiedejulkaisemisen päivät järjestäjinä ovat Tieteellisten seurain valtuuskunta, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, Suomen tiedekustantajien liitto ja Kansalliskirjasto.

Päivien aikana kustantajat esittelevät julkaisujaan pitsauskaffeilla.

Päivien tarkka ohjelma julkaistaan ja ilmoittuminen avataan elokuussa. Alustava ohjelma löytyy täältä.