Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Venäjän vallankumous ja Suomen itsenäisyys 100-vuotta

08.10.16 13:17

Tapio Onnela kirjoitti:Näiden valheiden paljastuminen tietysi harmittaa venäläisiä propagandisteja.
Voisimme ehkä tutkia Stopfake.org:n paljastamia venäläisiä valheita. Harmittaa, etten osaa venäjää. Osaatko sinä Tapio venäjää?

Joudun turvautumaan englannin kieleen. Laitoin googleen Stopfake ja ensimmäiseksi sivuksi tuli juttu, jonka otsikko on:
Väärennös: Ukrainan Pultavan alue vaatii liittovaltioistumista Kiovasta

Fake: Ukraine’s Poltava Region Demands Federalization from Kyiv
http://www.stopfake.org/en/fake-ukraine ... from-kyiv/

Stopfake kirjoittaa, että Pultavan keskusalue on viimeisin provinssi joka vaatii liittovaltioistamista Kiovasta, julisti RT, väittäen että alueelliset kansanedustajat pyysivät Ukrainan presidentilta ja pääministeriltä tukea sopimukselle, joka jakaa valtaa keskushallinnon ja alueellisen valtionhallinnon kanssa.
The central region of Poltava is the latest province to demand federalization from Kyiv, announced RT, claiming that regional MPs asked Ukraine’s president and prime minister to support an agreement on the division of powers between the central government and regional state administrations.
Edellinen kappale on vissiin Stopfaken mukaan ihan oikein uutisoitu RT:llä. Ei se ainakaan mitenkään moiti tuota.

Stopfake jatkaa, että RT viittaa aluehallinnon neuvoston kokoukseen, joka pidettiin aiemmin kesäkuussa, jossa neuvoston jäsenet äänestivät lähettävänsä kirjeen Ukrainan keskushallinnolle pyytäen, että keskushallinnon ja alueellisten viranomaisten valtaa rajaava sopimus tehtäisiin niin pian kuin mahdollista. Sana liittovaltioistaminen ei esiinny tuossa dokumentissa missään eikä neuvoston keskustelussa.
RT refers to a regional council meeting held earlier in June during which council members voted to send a letter to the central Ukrainian government asking that a contract delineating powers between central and regional authorities be drawn up as soon as possible. The word federalization does not appear in this document anywhere and did not figure in the council’s discussion.
Stopfake on löytänyt väärennöksen. Se on sana federalization (en osaa etsiä sanaa venäjänkielisestä tekstistä mutta englanniksi väärennös on tuon sanan käyttö). Suomeksi federalization on liittovaltioistamista.

Stopfake jatkaa, että virallisessa lausunnossa joka on julkaistu Pultavan alueneuvoston nettisivulla neuvoston puhemies Oleksander Bilenky kutsuu RT:n väitteitä “manipuloiviksi, vääriksi ja suoraksi valheeksi”.
In an official statement published on the Poltava region council’s website, council chairman Oleksander Bilenky called RT’s claims “manipulative, false and an outright lie”.
Stopfake jatkaa, että Ukraina on käymässä läpi poliittisia rakenteitaan tähdäten vallan hajauttamiseen ja vallan siirtämiseen alueille. Kun useimmat poliittiset puolueet ja suuri yleisö kannattavat prosessia, enemmistö on päättäväisesti liittovaltioistamista vastaan.
Ukraine is undergoing a review of its political structures, aiming to decentralize and devolve powers to the regions. While most political parties and the general public support this process, the majority is decidedly against federalization.
En tiedä mikä on Stopfaken liittovaltioillistamisen ja alueiden vallan lisäämisen ero.

Stopfake jatkaa, että Ukrainan liittovaltioistaminen on Venäjän median suosittu aihe. Moskova vaatii, että Kiova jakaa valtaa alueille ja antaa niille enemmän autonomiaa, jotakin mitä Venäjä kieltäytyy tekemästä kotona, vaikka on liittovaltio.
Federalization in Ukraine is a favorite topic of the Russian media. Moscow insists that Kyiv devolve powers to the regions and grant them wide autonomy, something that Russia itself refuses to do at home, despite being a federation.
Stopfaken mukaan Venäjä vastustaa omaa liittovaltiollistamista vaikka on liittovaltio. En ymmärrä. Ymmärtävätkö Tapio tai Suomen valtioneuvoston Markku Mantila?

Tuossa oli Stopfaken juttu. Sen mukaan RT:n tekemä väärennös on sanan liittovaltioistaminen, federalization, käyttö uutisessa.

En valitettavasti osaa venäjää, joten käännän RT:n uutisen googlella. Uutisen otsikko on Pultava vaatii liittosuhteita Kiovan kanssa.

Poltava demanded federal relations with Kiev
Englanninkielisen käännöksen kopioimalla RT:n uutisen linkin ja panemalla kopioitu linkki Google Translateen.

RT:n uutisen lopussa on maininta, että Kiova pitää vallan jakamista liittovaltioistamisena.

Stopfaken mainitsema Oleksander Bilenky kirjoittaa ukrainaksi. Senkin voi kääntää googlella, mutta tulos on aika vaikeasti tajuttava. Sen englanninkielinen otsikko on: Official statement of the Poltava Regional Council Alexander Belenky

Käännöksestä ymmärrän, että puolue “kotimaa” ja “äitimaa” (ovatko sama?) on esitellyt neuvostossa vetoomuksen Ukrainan presidentille ja pääministerille. Vetoomus on lähetetty keskushallinnolle, joka on vastannut, että ehdotuksen aloittajat ovat toimineet sovellettavaa lakia vastaan. Bilenkyn kirjoittaman mukaan ollaan jo valmistelemassa vastaavaa päätöstä, joka palauttaisi tilanteen lain mukaiseksi.

Mitä tolkkua tuosta sitten saa?

Kirje on lähetetty. Kukaan ei kiellä, etteikö sitä olisi lähetetty keskushallinnolle. Lisäksi samanlaisia vaatimuksia on lähetetty muiltakin Ukrainan alueilta. Bilenky mainitsee sen ja varoittaa muita alueita lähettelemästä kirjeitä. RT mainitsee uutisessaan kirjeitä lähettäneet alueet nimeltä.

Omituista Stopfaken jutussa on suhtautuminen vallan jakoon. Sen mukaan vallan jakamista kannattaa suurin osa, mutta Bilenky nähdäkseni vastustaa vallan jakamista ja Stopfake tukee Bilenkyä.

Oma tietämykseni laajeni tämän yhden uutisen pohjalta. Ukrainassa on vaatimuksia alueiden vallan lisäämiseksi ja Kiovan hallinto ja Stopfake vastustavat niitä, vaikka aluevallan lisäämisestä on käsittääkseni sovittu Minsk 2:ssa.

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Ukraina

08.10.16 13:46

Tapio Onnela kirjoitti:Tutkakuvissa ei ole rikostutkijoiden mukaan mitään epäselvää. Tuossahan se todetaan varsin selkästi:
Olet oikeassa, ettei tutkijaryhmä, johon Ukraina kuuluu, vaadi primääri tutkadataa Ukrainalta. Voi kai sanoa Ukrainan olevan tyytyväinen toimintaansa olla antamatta primääri tutkadataa.

Primääri tutkadataa vaativat hollantilaiset MH17:ssa menehtyneiden omaiset. Muistaakseni kirjoitin siitä äsken.

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Ukraina

08.10.16 13:56

Klaus Lindgren kirjoitti:Lemmi jakelee taas itselleen mieleisiä faktoja. Ja jälleen kerran hän pitää tarkkaan huolen siitä, että mitkään hänen näkemyksiään kyseenalaistavat faktat eivät pääse hänen näköpiiriinsä, olivat ne miten ilmeisiä hyvänsä. Ja jos sellaisia joku muu sitten esittää, Lemmi joko uppoutuu aina yhtä huolellisesti ja puolueellisesti valitsemiinsa teknisiin detaljeihin (onko hän muuten insinööri?) osoittaakseen ne vääriksi tai sitten muin keinoin ohjaa keskustelun johonkin toisarvoiseen. Lemmi, mitä jos vastaisit edes tämän kerran Onnelan esittämään kysymykseen?
Anteeksi Klaus tosiasioiden käyttöni ja pahoitteluni tosiasioiden sinulle aiheuttamasta henkisestä kärsimyksestä ja vaivasta.

Toivon etten olisi keskusteluaihe. Muistaakseni toivoin samaa jo aiemmin kun kirjoitit vastaavaa esittämistäni tosiasioista. Etkö huomannut sitä, unohditko vai et piittaa?

Ethän halua vainota minua tosiasioiden esittämisen vuoksi? Pyydän ettet kirjoita minusta. En ole keskustelun aihe. Käykö nyt?

kpj
Viestit: 255
Liittynyt: 18.10.13 21:13

Re: Ukraina

08.10.16 14:10

Tapio Onnela kirjoitti:
kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
Tapio Onnela kirjoitti:Epäilen, että joko kyse on venäläisestä propagandasta, MV-lehdestä, jostakin muusta mielikuvitusmediasta, tai sitten olet keksinyt sen ihan omasta päästäsi. En ole nähnyt yhdenkään vakavasti otettavan median tuoneen esille mahdollisuutta, että Ukraina johtaisi rikostutkintaa millään tavoin. Mistä tietosi on peräisin?
Ukraina pyysi jo heti alasampumisen jälkeen, että tutkinta hoidettaisiin Hollannissa, vaikka kv. Ilmailusäännösten mukaan tutkinnan olisi tullut tapahtua maassa jossa onnettomuus tapahtui.
Ilmesesti et ole vielä löytänyt tukea tälle väitteellesi, että Ukrainan SBU johtaisi JIT:tä. Keksitkö tämän mielikuvitusväitteen omasta päästäsi?
1. Venäläinen propaganda (joskin arvelen sen olevan olemassa) on minulle tuiki tuntematon. Onnela voi varmaan välittää osoitteita.

2. En tiedä ollenkaan mitä on "MV".

3. Muista "mielikuvitusmedioista" tunnen lähinna vain Agricolan.

Päätelkäämme siis - jos inttäminen sillä loppuisi - että keksin asioita omasta päästäni.

(JIT on ollut remmissä jo yli kaksi vuotta. Sen jäseniä on esiintynyt vuosien saatossa kansainvälisissä tiedotusvälineissä. Onnelan paheksunnasta huolimatta he ovat saattaneet välillä väittää puurtaneensa Kiovassa.)

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Ukraina

08.10.16 14:42

kpj kirjoitti:(JIT on ollut remmissä jo yli kaksi vuotta. Sen jäseniä on esiintynyt vuosien saatossa kansainvälisissä tiedotusvälineissä. Onnelan paheksunnasta huolimatta he ovat saattaneet välillä väittää puurtaneensa Kiovassa.)
Luulen etteivät he ole välillä puurtaneet Kiovassa vaan jatkuvasti syyskuun 2014 alusta alkaen.

Tutkijat Hollannista ja Australiasta ovat työskenneet täällä [Ukrainan tiedustelupalvelun tiloissa Kiovassa]. He työskentelevät läheisessä yhteistyössä Ukrainan tiedustelupalvelun kanssa. Heti koneen putoamisen jälkeen Ukrainan tiedustelupalvelu toimitti suuren joukon kaapattuja puhelinkeskusteluja ja muuta tietoa.
Since the first week of September 2014, investigating officers from The Netherlands and Australia have worked here. They work in close cooperation here with the Security and Investigation Service of the Ukraine (SBU). Immediately after the crash, the SBU provided access to large numbers of tapped telephone conversations and other data.
Kiovassa työskentelee neljä australialaista kolme kuukautta kerrallaan ja sitten tulee vaihto. Hollantilaisia on kaksi viiden hengen tiimiä, joiden rotaatio on kaksi viikkoa. Ukrainan tiedustelupalvelun SBU:n lisäksi mukana on Ukrainan yleisen syyttäjän virasto. SBU:ta YK on syyttänyt laittomista kidutuskeskuksista ja Ukrainan syyttäjän virasto on jatkuvasti länsimaiden hampaissa korruption vuoksi.

Hollantilainen tutkija kuvailee työtään: Esimerkiksi joku mainitsee lastensa nimet puhelinkeskustelussa. Sillä me voimme yrittää tunnistaa henkilön. Olemme iloisia siitä, mutta tietenkin tuo kaikki on aikaa vievää.
“For example, someone mentions the names of his children in a telephone conversation. With that, we can try to identify this person. We are glad about that, but obviously all this is still very time-consuming.”
Kansainvälisen tutkijaryhmän oma kertomus tutkimuksista Ukrainan tiedustelupalvelun toimistolla Kiovassa on linkissä:
https://www.om.nl/mh17-ezine-juni2016/5 ... ce-en.html

Kirjoitus on julkaistu kesäkuussa 2016.

Tapio Onnela
Viestit: 4862
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Ukraina

09.10.16 11:28

kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
kpj kirjoitti:(JIT on ollut remmissä jo yli kaksi vuotta. Sen jäseniä on esiintynyt vuosien saatossa kansainvälisissä tiedotusvälineissä. Onnelan paheksunnasta huolimatta he ovat saattaneet välillä väittää puurtaneensa Kiovassa.)
Voisitiko jo vihdoinkin esittää todisteita väitteellesi, jonka mukaan että Ukrainan SBU johtaa JIT:tä. Muussa tapauksessa on oletettavaa että olet keksinyt tuon väitteen omasta päästäsi.
Rikostutkinnan mukaan on käynyt selväksi, että matkustajakoneen pudotti Venäjältä kuljetettu ohjus, jonne loput jäljelle jääneet ohjukset kuljetettiin takaisin. Oletko kenties eri mieltä tästä tutkimustuloksessta, ja jos olet niin millä perusteella?

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Ukraina

09.10.16 13:41

Tapio Onnela kirjoitti:
kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
kpj kirjoitti:(JIT on ollut remmissä jo yli kaksi vuotta. Sen jäseniä on esiintynyt vuosien saatossa kansainvälisissä tiedotusvälineissä. Onnelan paheksunnasta huolimatta he ovat saattaneet välillä väittää puurtaneensa Kiovassa.)
Voisitiko jo vihdoinkin esittää todisteita väitteellesi, jonka mukaan että Ukrainan SBU johtaa JIT:tä. Muussa tapauksessa on oletettavaa että olet keksinyt tuon väitteen omasta päästäsi.
Luulen kpj:n tarkoittavan Ukrainan tosiasiallisella johdolla Ukrainan tiedustelupalvelun roolia tutkintaryhmässä, jota virallisesti johtaa Hollanti, mutta voin olla väärässäkin.

Tapio Onnela
Viestit: 4862
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Ukraina

10.10.16 08:42

Lemmi kirjoitti:
Tapio Onnela kirjoitti:
kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
kpj kirjoitti:(JIT on ollut remmissä jo yli kaksi vuotta. Sen jäseniä on esiintynyt vuosien saatossa kansainvälisissä tiedotusvälineissä. Onnelan paheksunnasta huolimatta he ovat saattaneet välillä väittää puurtaneensa Kiovassa.)
Voisitiko jo vihdoinkin esittää todisteita väitteellesi, jonka mukaan että Ukrainan SBU johtaa JIT:tä. Muussa tapauksessa on oletettavaa että olet keksinyt tuon väitteen omasta päästäsi.
Luulen kpj:n tarkoittavan Ukrainan tosiasiallisella johdolla Ukrainan tiedustelupalvelun roolia tutkintaryhmässä, jota virallisesti johtaa Hollanti, mutta voin olla väärässäkin.
Hän voisi esittää tästä mielikuvitusväitteestään jonkin todisteen.

Klaus Lindgren
Viestit: 1127
Liittynyt: 30.11.05 13:31

Re: Ukraina

10.10.16 10:45

Lemmi kirjoitti:
Klaus Lindgren kirjoitti:Lemmi jakelee taas itselleen mieleisiä faktoja. Ja jälleen kerran hän pitää tarkkaan huolen siitä, että mitkään hänen näkemyksiään kyseenalaistavat faktat eivät pääse hänen näköpiiriinsä, olivat ne miten ilmeisiä hyvänsä. Ja jos sellaisia joku muu sitten esittää, Lemmi joko uppoutuu aina yhtä huolellisesti ja puolueellisesti valitsemiinsa teknisiin detaljeihin (onko hän muuten insinööri?) osoittaakseen ne vääriksi tai sitten muin keinoin ohjaa keskustelun johonkin toisarvoiseen. Lemmi, mitä jos vastaisit edes tämän kerran Onnelan esittämään kysymykseen?
Anteeksi Klaus tosiasioiden käyttöni ja pahoitteluni tosiasioiden sinulle aiheuttamasta henkisestä kärsimyksestä ja vaivasta.

Toivon etten olisi keskusteluaihe. Muistaakseni toivoin samaa jo aiemmin kun kirjoitit vastaavaa esittämistäni tosiasioista. Etkö huomannut sitä, unohditko vai et piittaa?

Ethän halua vainota minua tosiasioiden esittämisen vuoksi? Pyydän ettet kirjoita minusta. En ole keskustelun aihe. Käykö nyt?
Lemmi ei näköjään edes halua ymmärtää lukemaansa. Ei, ei tosiasioiden esittämisessä sinänsä ole mitään vikaa. Siinä sen sijaan on, että valikoidaan vain ne tosiasiat, jotka sopivat omaan näkemykseen, ja suljetaan silmät kaikilta muilta tosiasioilta.

lentava kirvesmies
Viestit: 360
Liittynyt: 07.12.07 10:20

Re: Venäjän vallankumous ja Suomen itsenäisyys 100-vuotta

10.10.16 21:46

Lemmi kirjoitti:
Tapio Onnela kirjoitti:Näiden valheiden paljastuminen tietysi harmittaa venäläisiä propagandisteja.
Voisimme ehkä tutkia Stopfake.org:n paljastamia venäläisiä valheita. Harmittaa, etten osaa venäjää. Osaatko sinä Tapio venäjää?

Joudun turvautumaan englannin kieleen. Laitoin googleen Stopfake ja ensimmäiseksi sivuksi tuli juttu, jonka otsikko on:
Väärennös: Ukrainan Pultavan alue vaatii liittovaltioistumista Kiovasta

Fake: Ukraine’s Poltava Region Demands Federalization from Kyiv
http://www.stopfake.org/en/fake-ukraine ... from-kyiv/

Stopfake kirjoittaa, että Pultavan keskusalue on viimeisin provinssi joka vaatii liittovaltioistamista Kiovasta, julisti RT, väittäen että alueelliset kansanedustajat pyysivät Ukrainan presidentilta ja pääministeriltä tukea sopimukselle, joka jakaa valtaa keskushallinnon ja alueellisen valtionhallinnon kanssa.
The central region of Poltava is the latest province to demand federalization from Kyiv, announced RT, claiming that regional MPs asked Ukraine’s president and prime minister to support an agreement on the division of powers between the central government and regional state administrations.
Edellinen kappale on vissiin Stopfaken mukaan ihan oikein uutisoitu RT:llä. Ei se ainakaan mitenkään moiti tuota.

Stopfake jatkaa, että RT viittaa aluehallinnon neuvoston kokoukseen, joka pidettiin aiemmin kesäkuussa, jossa neuvoston jäsenet äänestivät lähettävänsä kirjeen Ukrainan keskushallinnolle pyytäen, että keskushallinnon ja alueellisten viranomaisten valtaa rajaava sopimus tehtäisiin niin pian kuin mahdollista. Sana liittovaltioistaminen ei esiinny tuossa dokumentissa missään eikä neuvoston keskustelussa.
RT refers to a regional council meeting held earlier in June during which council members voted to send a letter to the central Ukrainian government asking that a contract delineating powers between central and regional authorities be drawn up as soon as possible. The word federalization does not appear in this document anywhere and did not figure in the council’s discussion.
Stopfake on löytänyt väärennöksen. Se on sana federalization (en osaa etsiä sanaa venäjänkielisestä tekstistä mutta englanniksi väärennös on tuon sanan käyttö). Suomeksi federalization on liittovaltioistamista.

Stopfake jatkaa, että virallisessa lausunnossa joka on julkaistu Pultavan alueneuvoston nettisivulla neuvoston puhemies Oleksander Bilenky kutsuu RT:n väitteitä “manipuloiviksi, vääriksi ja suoraksi valheeksi”.
In an official statement published on the Poltava region council’s website, council chairman Oleksander Bilenky called RT’s claims “manipulative, false and an outright lie”.
Stopfake jatkaa, että Ukraina on käymässä läpi poliittisia rakenteitaan tähdäten vallan hajauttamiseen ja vallan siirtämiseen alueille. Kun useimmat poliittiset puolueet ja suuri yleisö kannattavat prosessia, enemmistö on päättäväisesti liittovaltioistamista vastaan.
Ukraine is undergoing a review of its political structures, aiming to decentralize and devolve powers to the regions. While most political parties and the general public support this process, the majority is decidedly against federalization.
En tiedä mikä on Stopfaken liittovaltioillistamisen ja alueiden vallan lisäämisen ero.

Stopfake jatkaa, että Ukrainan liittovaltioistaminen on Venäjän median suosittu aihe. Moskova vaatii, että Kiova jakaa valtaa alueille ja antaa niille enemmän autonomiaa, jotakin mitä Venäjä kieltäytyy tekemästä kotona, vaikka on liittovaltio.
Federalization in Ukraine is a favorite topic of the Russian media. Moscow insists that Kyiv devolve powers to the regions and grant them wide autonomy, something that Russia itself refuses to do at home, despite being a federation.
Stopfaken mukaan Venäjä vastustaa omaa liittovaltiollistamista vaikka on liittovaltio. En ymmärrä. Ymmärtävätkö Tapio tai Suomen valtioneuvoston Markku Mantila?

Tuossa oli Stopfaken juttu. Sen mukaan RT:n tekemä väärennös on sanan liittovaltioistaminen, federalization, käyttö uutisessa.

En valitettavasti osaa venäjää, joten käännän RT:n uutisen googlella. Uutisen otsikko on Pultava vaatii liittosuhteita Kiovan kanssa.

Poltava demanded federal relations with Kiev
Englanninkielisen käännöksen kopioimalla RT:n uutisen linkin ja panemalla kopioitu linkki Google Translateen.

RT:n uutisen lopussa on maininta, että Kiova pitää vallan jakamista liittovaltioistamisena.

Stopfaken mainitsema Oleksander Bilenky kirjoittaa ukrainaksi. Senkin voi kääntää googlella, mutta tulos on aika vaikeasti tajuttava. Sen englanninkielinen otsikko on: Official statement of the Poltava Regional Council Alexander Belenky

Käännöksestä ymmärrän, että puolue “kotimaa” ja “äitimaa” (ovatko sama?) on esitellyt neuvostossa vetoomuksen Ukrainan presidentille ja pääministerille. Vetoomus on lähetetty keskushallinnolle, joka on vastannut, että ehdotuksen aloittajat ovat toimineet sovellettavaa lakia vastaan. Bilenkyn kirjoittaman mukaan ollaan jo valmistelemassa vastaavaa päätöstä, joka palauttaisi tilanteen lain mukaiseksi.

Mitä tolkkua tuosta sitten saa?

Kirje on lähetetty. Kukaan ei kiellä, etteikö sitä olisi lähetetty keskushallinnolle. Lisäksi samanlaisia vaatimuksia on lähetetty muiltakin Ukrainan alueilta. Bilenky mainitsee sen ja varoittaa muita alueita lähettelemästä kirjeitä. RT mainitsee uutisessaan kirjeitä lähettäneet alueet nimeltä.

Omituista Stopfaken jutussa on suhtautuminen vallan jakoon. Sen mukaan vallan jakamista kannattaa suurin osa, mutta Bilenky nähdäkseni vastustaa vallan jakamista ja Stopfake tukee Bilenkyä.

Oma tietämykseni laajeni tämän yhden uutisen pohjalta. Ukrainassa on vaatimuksia alueiden vallan lisäämiseksi ja Kiovan hallinto ja Stopfake vastustavat niitä, vaikka aluevallan lisäämisestä on käsittääkseni sovittu Minsk 2:ssa.

Yritin etsiä STOPFAKE.org uutisesta, missä "feikki" piilee. Uutinen antaa linkin omalle sivulleen, jossa kerrotaan Maria Zakharovan kirjoittaneen Facebookissa näin "se käytetäänkö nimitystä dezentralisaatio, vai federalisaatio, ei ole tärkeää. Tärkeää on, että prosessi on käynnistynyt".

Näin siis kirjoitti USA:n valtion, George Sorosin ja Ukrainalaisen oligarkin Renat Ahmetovin rahoittama STOPFAKE.org.

Informatsionnij tsentr Odessa, kirjoitti 20.9.2016 miten Poltavan alueneuvoston 84 edustajasta 48 vaatii hallinnon reformia (7 vastaan), jonka suunta on alueelliseen itsehallintoon. Myös tästä voi lukea saman www.vitrenko.org/article/32437

Koska ymmärrykseni ei riitä keksimään feikkiä, niin ehkäpä joku voi auttaa?

Tapio Onnela
Viestit: 4862
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Ukraina

16.10.16 19:34

kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
Koska saamme todisteita tästä esittämästäsi väitteestä?

kpj
Viestit: 255
Liittynyt: 18.10.13 21:13

Re: Ukraina

16.10.16 20:55

Tapio Onnela kirjoitti:
kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
Koska saamme todisteita tästä esittämästäsi väitteestä?
Emmekö "me" jo sopineet, että "väite" on kpj:n omasta päästä - perustuen tosin siihen, että JIT itse kertomiensa tietojen mukaan on toiminut kaiken aikaa SBU:n suojissa ja siihenkin, että JIT kertoo maailmalle vain sen minkä Ukrainan viranomaiset antavat sen kertoa.

Itse alasampuminen on tietenkin tapahtunut siksi, että jonkin maan (tai joidenkin maiden) viranomaiset tuolloin sallivat kaupalliset lennot sota-alueella piittaamatta noin 300 ulkopuolisen ihmisen väkivaltaisesta kuolemasta.

Tapio Onnela
Viestit: 4862
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Ukraina

16.10.16 21:26

kpj kirjoitti:
Tapio Onnela kirjoitti:
kpj kirjoitti:Ukrainan pahamaineinen SBU on tosiasiallisesti johtanut JIT:tä
Koska saamme todisteita tästä esittämästäsi väitteestä?
Emmekö "me" jo sopineet, että "väite" on kpj:n omasta päästä - perustuen tosin siihen, että JIT itse kertomiensa tietojen mukaan on toiminut kaiken aikaa SBU:n suojissa ja siihenkin, että JIT kertoo maailmalle vain sen minkä Ukrainan viranomaiset antavat sen kertoa.
Itse alasampuminen on tietenkin tapahtunut siksi, että jonkin maan (tai joidenkin maiden) viranomaiset tuolloin sallivat kaupalliset lennot sota-alueella piittaamatta noin 300 ulkopuolisen ihmisen väkivaltaisesta kuolemasta.
Et ole vieläkään esittänyt ainuttakaan todistetta siitä, että Ukrainan turvallisuuspalvelu johtaisi JIT:tä.
Alasampuminen johtui siitä, että Venäjältä tullut ohjuspatteri laukaisi BUK-ohjuksen, joka tuhosi matkustajakoneen. Tämän tuhoteon jälkeen patteri siirrettiin takaisin Venäjälle.

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 23:57

Re: Ukraina

17.10.16 13:15

Tapio Onnela kirjoitti:Alasampuminen johtui siitä, että Venäjältä tullut ohjuspatteri laukaisi BUK-ohjuksen, joka tuhosi matkustajakoneen. Tämän tuhoteon jälkeen patteri siirrettiin takaisin Venäjälle.
Luulen että JIT esitti tuon syytöksen, joka luonnollisesti on tulkittu syyllisyyden ratkaisuksi.

En tiedä miksi JIT tarvitsee Suomen BUK-testien tulokset kun se on julkistanut tietävänsä syyllisen. Joku muu saattaa tietää, tai arvata, mutta en itse keksi muuta syytä testitulosten pyytämiseen kuin sen, että JIT on epävarma julkistamastaan syytöksestä.

Klaus Lindgren
Viestit: 1127
Liittynyt: 30.11.05 13:31

Re: Ukraina

17.10.16 21:39

kpj kirjoitti:Itse alasampuminen on tietenkin tapahtunut siksi, että jonkin maan (tai joidenkin maiden) viranomaiset tuolloin sallivat kaupalliset lennot sota-alueella piittaamatta noin 300 ulkopuolisen ihmisen väkivaltaisesta kuolemasta.
Tietenkin on myös sorsan vika, jos se lentää sorsastusaikaan metsästysalueella ja osuu haulikon tähtäimeen.

Palaa sivulle “Puheenvuoroja historiasta”