Anu Lahtinen
Posts: 49
Joined: 19.12.05 17:18
Location: Helsinki - Turku

Ennen ja Nyt, PÄIVITETTYÄ tietoa tulevista numeroista

21.06.06 12:46

Tervehdys,

Kesäksi mietintämyssyynne tietoa Ennen ja nyt -julkaisun tulevista numeroista. Yksittäisten numeroiden ilmestymisjärjestys saattaa vielä muuttua.

Huom: muutkin kuin teemoihin linkittyvät artikkelit, konferenssiraportit, arvostelut ja väitöskirjahaastattelut ovat tervetulleita. Ennen ja Nyt pyrkii myös laajentamaan toimituskuntaansa.

PÄIVITYS 21.9.2006
Ennen ja nyt -julkaisun tuleviin numeroihin on vireillä seuraavia teemoja, joiden aikataulut ovat muuttuneet. Numerot ilmestyvät sen mukaan, mikä aineistokokonaisuus saadaan ensimmäisenä toimitettua valmiiksi.
- elokuvan ja populaarikulttuurin historian teemanumero, muita kuin referee-artikkeleita otetaan vastaan lokakuun loppuun asti.
- historiankirjoituksen ja vallan suhdetta, historiankirjoituksen käyttötapoja ja muistin politiikkaa käsittelevä teemanumero. Referee-artikkeleita otetaan vastaan lokakuun loppuun asti, muita artikkeleita marraskuun loppuun asti.

Lisäksi on valmisteilla Kvinnohistorikermöte 2005 -konferenssin teemanumero, jonka sisältö koostuu konferenssiosanottajien tuottamista artikkeleista sekä aihepiiriin liittyvistä kirja-arvosteluista.Yst.terv.

Return to “Ennen&Nyt historian tietosanomat”