TTT
Viestit: 54
Liittynyt: 22.02.07 07:26
Paikkakunta: Vantaa

Tylsimys kirjoitti: Erinäisistä matonpurennoista Hitlerin testamenttiin...
Huh, eikö tämä kaikkien tuntema Mattenfresser - Sieg Heil - herra matonpurija - Aadolf Hitler ole meille kaikille liiankin tuttu. Juutalaislahtari hän oli!

Milloin muuten aiot esittää jatkoa fantasioillesi saksalaisten suorittamalla saksalaisten joukkomurhalle Puolassa?

Kysyn vaan.



Toni T.

Apatiitti
Viestit: 75
Liittynyt: 26.10.06 18:27

Tylsimys kirjoitti:Kyllä Shirerin ki´rja on täynnä suoria valheita, joiden kuittaamiseen riittää totuus. Erinäisistä matonpurennoista Hitlerin testamenttiin ja juuri Gleiwitzin lähettimen valtaukseen ym.
Niin, miten sääli ettei Shirer ollut juutalainen, ainoastaan siionistimurhaajien käskyläinen. :-P

Koska tämä ns. historiallinen revisionismi on myös (tai nimenomaan) eräänlainen kirkkokunta, se julkaisee jäsentensä uskoontulokokemuksia. Näin löysi valon nimimerkki V.L. Turusta:

My Path to Historical Revisionism

I was born here in Turku, Finland, in 1978, and have lived here all my life. As a boy I was very interested in ancient history, especially the history of the Roman Empire. My best grades in high school were in history and religion.
(...)
From Shirer I learned how the Nazis tried to eliminate Jews and Slavs from Europe. It was most of all because of this book that I came to think of Hitler and his followers as the most evil people to ever walk the planet. Shirer's book reflected my own political outlook. Although nowadays I'm ashamed to admit it, for a short time I was even a member of a Communist youth organization.
(...)
I began to wonder: Could I have been wrong? Could William Shirer have been wrong? And, most unbelievable: Could all the prominent Holocaust historians be wrong?
(...)
The more I thought about it, the more I realized that I had swallowed the Holocaust tale whole. I soon understood that whether Hitler was a devil or a saint is not relevant to real historical understanding. When I realized how I had mixed politics and history, I became a revisionist almost overnight.

I sent away for the marvelous, detailed report [compiled by Barbara Kulaszka] on the 1988 Toronto Zündel trial, Did Six Million Really Die?. Now I would like your help organizing a revisionist group here in Finland. I have already found some supporters.

V. L. Turku, Finland


koko tarina: http://www.radioislam.org/historia/ihr/ ... letter.htm

Kirkkoisä Augustinuksen tavoin V.L. aikansa harhapoluilla vaellettuaan ja synnissä ryvettyään koki uskonkriisin. Hän tutkiskeli sisintään ja löysi Totuuden, teki parannuksen ja pelastui. Eikä vain sitä, hyvät veljet ja sisaret! Hän perusti seurakunnan ja alkoi levittää Sanomaa! Hiljentykäämme rukoukseen V.L:n puolesta.

Apatiitti
Viestit: 75
Liittynyt: 26.10.06 18:27

Grrrh... nyt on Apatiitti hyvin, hyvin vihainen:

http://www.revisionism.nl/

Että oli tästäkin aiheesta jo kaikki hauska ehditty riipoa. Epäilen juutalaisia. :evil:

Avatar
Jouko Heyno
Viestit: 842
Liittynyt: 30.11.05 10:26

Trilisser kirjoitti:Sitten Guernicasta. Sotilasaikauslehti 3/2002, sivu 49:"Tarkimmat tutkimukset vainajista on tähän mennessä tehnyt espanjalainen Jesus Saler, joka pyrki selvittämään jokaisen vainajan. Työ valmistui vuonna 1989. Salerin mukaan kuolleita oli 120, joista kaksikymmentä oli identifioitavissa. Luis Suarez Fernandez on puolestaan osoittanut, että jos punaisten esittämät luvut olisivat olleet oikeat, Guernicassa olisi tuskin ketään jäänyt eloon. Mahdollisesti kuolleita olisi ollut jpa enemmän kuin kaupungissa tuolloin oli väkeä. Guernican rakennukset kärsivät kyllä suurta tuhoa, mutta kaikissa mainitsemissani töissä [aiemmin mainitaan myös nyky-Saksan (siis rähmälläänolo-Saksan) sotahistoriallisen laitoksen tutkimus Guernica joka päätyi 226 kuolleeseen, Trilisser] (ja monissa muissakin) todetaan, että pommit menivät huonon näkyvyyden vuoksi väärään kohteeseen. Niinsanostusta terroripommituksesta ei siis ollut kysymys."
Tähän ehkä hieman tutkimustietoa(kin): Kondor-legioonaa johtanut von Richthofen toteaa sotapäiväkirjassaan 23.4.: "Sää on erittäin hyvä". Voiko tuota paremmin sanoa. Mitä sitten tapahtui 25.4.? Kaupungin ylle saapuu yksi (1) Heinkel 111 pommikone, joka tyhjentää ruumansa. Kaupunkilaiset, jotka olivat suojautuneet, ilmestyvät tarkastelemaan tuhoja ja auttamaan kanssa eläjiään. Vartin kuluttua kokonainen pommikonelaivue tulee kaupunkiin juuri, kun ihmiset ovat suojattomina. 17.15 alka päähyökkäys, Junkerseilla. Pommitus kestää kaksi ja puoli tuntia. Guernicalla ei ole sotilaallista merkitystä. Kyse oli terroripommituksen harjoittelusta. Baskihallinnon (!) ilmoittama haudattujen määrä oli 1654.

Tutkimusongelman keskiössä on, että kaupungissa oli tuona päivänä markkinat, siellä siis oli paljon enemmän ihmisiä kuin kaupungin omat asukkaat. Myöhemmin Francon aikaisen tutkijan Salerin ilmoittama kuolleiden määrä on epävarma. Sen sijaan tuo "uuden tutkimuksen" 2-300 perutuu Dresnenin pommituksista saatuihin kuolleiden määriin, joka on ekstrapoloitu Guernicaan uhri/pommitonni -periaatteella. Mihinkään laskettuihin ruumismääriin tai muihin henkilötietoihin se ei perustu. Myös Roatta kertoo, että Guernicaa pommitettiin, ja nimen omaan palopommein. Niiden tarkoitus on nimen omaan - polttaa.

Trilisser
Viestit: 502
Liittynyt: 24.04.06 17:03

Ja mikä on lähteesi pommituksen kuvauksesta? SIPRI-Beevor? Punikki-Thomas? Ja jos sää oli hyvä 23.4., niin mitä sillä on tekemistä 25.4. säätilan kanssa? Jesus Saler oli myös itse baski.

Trilisser
Viestit: 502
Liittynyt: 24.04.06 17:03

Näin kertoi eräs espanjalainen:"The city was indeed bombed, but the damage from the bombs dropped was light. What happened is that because of the approaching Franco troops, the city had been deserted by its populace (so no shit about peaceful villagers being massacred on a market city) and the firefighters of the town and of neighboring towns didn't show up, so the fires got out of control and the whole town burned. This destruction in such a scale allowed the Reds to mount such an effective propaganda campaign, while at the same time, giving much credence to the nationalist version that the city had been torched by the Reds as a scorched earth policy, since few buildings were demolished and most were left standing as hollow shells after the fires." Eli älä Heyno viitsi levittää baskipropagandaa.

Mitä tulee terroripommituskokeiluihin, niin Legion Kondor kokeili sitä, mutta kohteenä oli Durango-niminen kylä, jossa kuoli n. 200 henkeä. Ennen tätä kokeilijana olivat italialaiset Barcelonassa.

Trilisser
Viestit: 502
Liittynyt: 24.04.06 17:03

Ja Guernica-maalauksesta:"Finally, Picasso famous painting wich more than anything else cemented the myth was actually a work in progress started before the war began and it had nothing to do with Guernica. The picture is huge! There was no material time to paint it after the commission by the Basque separatist gov and the delivery!

Aside from that, Picasso himself said in his memories that he was putting the finishing touches in this picture, wich actually represents the death of a bullfighter in the arena (look closely , the horse, the broken sword, the composition and you will see) and when approached by the Reds (he was in Paris at the time) with a commission for a picture to describe Guernica he slyly pocketed the money , and when a friend that was present wondered " and how are you going to paint such a picture in such a short time?" Picasso said "oh, this one I am working on will do, like if they could tell " Indeed! I think the only change Picasso did was adding a lamp with a lightbulb

In fact, the Basque separatist gov president didn't like at all the picture and thought, correctly, that it was crap."

Rehellinen kuin bolshevikki, tämä Picasso.

Trilisser
Viestit: 502
Liittynyt: 24.04.06 17:03

Sen verran vielä, että Guernica oli sotilaallinen kohde sillä siellä oli käsiasetehtaita ja lisäksi se oli tärkeä pakenevien tasavaltalaisjoukkojen liikenteen solmukohta. Ellei sitten ole niin, että nämä eivät ole hyväksyttäviä kohteita jos niitä pommittavat saksalaiset mutta muuttuvat hyväksyttäviksi jos niitä pommittavat amerikkalaiset.

Trilisser
Viestit: 502
Liittynyt: 24.04.06 17:03

Jesus Salerin oikea nimi on muuten Jesus Salas Larrazabal ja hän oli sekä hävittäjä-ässä, ilmailuministeri ja myös baski.

Tylsimys
Viestit: 334
Liittynyt: 15.10.06 21:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Guernicassa oli mittavat ammusvarastot. Siksi tuhot olivat suuremmat, kuin mitä muutama harhaan osunut palopommi olisi aiheuttanut. Palopomit sytyttivät tulipalot kyllä yhden komesta lento-osastosta komentajan, kapteeni Erhart Kraft von Dellmensingenin mukaan.

Palopommeja oli mukana, koska osa koneista oli lastattu jo ennen kuin käsky iskeä Guernican kohteisiin tuli. Kohteella oli kiire, koska peräytyvät tasavaltalaiset etenivät kohti siltaa, joka oli ykkösmaali. Myös käytettyä katua piti tulittaa ja neljää käsiase- ym. tehdasta. Kaupunkia oli kielletty pommittamasta. Valitettavasti vapaaehtoisista koostuneet miehistöt eivät olleet harjoitelleet yhdessä eikä maalinosoitusta oltu voitu järjestää kunnolla. Kohteet olivat siten sotilaallisia.

Nimenomaan palopomien käyttöä pyrittiin välttämään kaupungeissa, koska pelättiin kansainvälistä reaktiota, jos pommitukset aiheuttaisivat liikaa tuhoa. Tätä mieltä oli myös Franco. Siten tässäkin oli keskustelua herännyt miehistöjen komentajien ja majuri Fuchsin kanssa. Majuri oli luottanut siihen, että pommit eivät putoa kaupunkiin. Se, että kaupungin talot olivat puurakenteisia, oli tuntematonta yksiköille, jotka eivät olleet kaupungista kuulleetkaan ennen käskyä. Kaupunki oli kylläkin täynnä tasavaltalaisia joukkoja, joten sikäli kyseessä ei ollut mikään siviilikohde.

Kyseessä on melkoinen propagandasatu, jota sisällissodan toinen osapuoli on levittänyt ja jota sitten saksalaisvastaisissa orgioissa sodan jälkeen on levitelty. Sen merkitys saksalaisvastaisesssa kiihotuksessa on päässyt paisumaan suunnattoman suureksi, joten surutta voi lainata erinäisiä kirjoituksia, joiden juuret ovat silkassa sotapropagandassa. Pyhästä lehmästä lienee vaikea luopua. Totuus on kuitenkin se, että Legion Condor otti käskyt vastaan suoraan Francolta. Se ei edes toiminut itsenäisesti.

Ensimmäiseksi sisälissodassa pommittivat atsavaltalaiset kaupunkia, nimittäin Tetouania 17.7.1936. Kapteenin mukaan koneet lensivät kolmena aaltona aivan peräkkäin. On hävytöntä, että länsimaalaiset ja kommunistit syyttävät pirullisesta myurhataktiikasta saksalaisia, vaikka juuri he harrastivat sitä, että pommitukset tulivat siten, että väki oli juuri poistunut pommisuojista uuden pommituksen tullessa. Gurenicaan oli rakennettu pommisuojia (yhteensä 7), joten asukkaat eivät suinkaan olleet tietämättömiä vaarasta. Kaupungissa oli 4154 asukasta, joista 400 oli armeijassa ja suuri osa muualla. Siten 120 kuollutta tuntuu varsin järkevältä arviolta. Sitä ei suinkaan liene arvioitu Dresdenistä, jossa pyrittiin kaupungin asukkaiden murhaamiseen vuosikymmeniä hiotuilla menetelmillä. Sitäpaitsi Dresdenissä kuoli paljon enemmän asukkaita, kun lännessä yleisesti väitetään.

Hans Meiserin kirjoitus kirjassa Der Grosse Wendig 1 sivuilla 450-458 perustuu em. kapteenin haastatteluun sekä kirjoihin: Klaus A. Maier: Guernica 26.4.1937 (Rombach, Freiburg 1975), Wilfred von Oven: Hitler und der Spanische Bürgerkrieg. Mission und Schicksal der Legion Condor (Grabert, Tübingen 1978). Myös Adolf von Thadden: Guernica, 1982.

Apatiitti
Viestit: 75
Liittynyt: 26.10.06 18:27

Mitä tämä nyt on olevinaan? Että muka Condor-legioona pommitti? :evil:

Francolaisten mukaan tasavaltalaiset polttivat Guernican itse. Ja kun kerran kaikki fasistien sanomiset ovat aina totta ja fasismin vastustajien sanomiset aina valetta, niin kai ne sen silloin polttivat?!

Kehotan Tylsimystä ryhdistäytymään ja kaivamaan esille todisteet siitä miten siionistit räjäyttivät Guernican dynamiitilla ja piilottivat raunioihin saksalaisilla tehtaanleimoilla varustettuja pomminsirpaleita.

Illan lopuksi uusimpia paljastuksia salaliittojen saralta: http://lehti.samizdat.info/2007/07/04/2038/

Avatar
Jouko Heyno
Viestit: 842
Liittynyt: 30.11.05 10:26

Trilisser kirjoitti:Ja mikä on lähteesi pommituksen kuvauksesta? SIPRI-Beevor? Punikki-Thomas? Ja jos sää oli hyvä 23.4., niin mitä sillä on tekemistä 25.4. säätilan kanssa? Jesus Saler oli myös itse baski.
Päälähteenä oli tunnetun siionistisalaliiton jäsenen, kenraali Richthofenin, Kondor-legioonan johtajan, sotapäiväkirja. Tämä kamala salaliitto juontaa juurensa yllättävän syvälle. Tiedossahan on, että siionistien johtama USA toimitti lähes kaiken tarvittavan polttoaineen falangistiarmeijalle ja rahoitti sen toiminnan.

Ilman siionistien tukea falangisteilla ei olisi olllut mitään voiton mahdollisuuksia, sillä ilman siionistien toimittamaa polttoainetta Kondor-legioona, sen enempää kuin italialaiset joukotkaan eivät olisi voineet sen enempää lentää kuin muutoinkaan liikkua. Siionistien tärkein liittolainen sodassa oli Aadolf Hitlerin johtama Kolmas valtakunta. Tämä on paras esimerkki joko siitä, kuinka umpikiero siionistien kansaivälisen salaliiton johto on, siitä, kuinka tyhmä Aadolf oikein oli tai siitä, että koko legenda siionistien kansaivälisestä maailmanvalloitussuunnitelmasta on pelkkää potaskaa.

Se, että joko on sisällissodassa jollain puolella, esim. baski ja Francon puolella, ei merkitse mitään. Osa espanjalaisissta oli tasavallan puolella, osa ei. Entä sitten? Ja Francon aikana ei paljoakaan tutkittu tai opetettu, elle ollut "luotettava". Ja siitä säätilasta, se ei ollut muuttunut pommituspäivään mennessä.

Tylsimys
Viestit: 334
Liittynyt: 15.10.06 21:33
Paikkakunta: Jyväskylä

Olisin ollut kiinnostunut, mitä tarkasti ottaen luki siinä Richthofenin sotapäiväkirjassa. Eli kuten usein sanotaan, niin "tarkka lainaus ja lähdeviite kiitos."

Tietenkään Englanti ym. eivät halunneet Espanjasta kommunistista, mitä "tasavaltalaisten" voitto olisi merkinnyt. NL sai heidän puolestaan saalistaa vain Itä-Euroopan.
Viimeksi muokannut Tylsimys, 05.07.07 13:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Jouko Heyno
Viestit: 842
Liittynyt: 30.11.05 10:26

Apatiitti kirjoitti:Mitä tämä nyt on olevinaan? Että muka Condor-legioona pommitti? :evil:

Francolaisten mukaan tasavaltalaiset polttivat Guernican itse. Ja kun kerran kaikki fasistien sanomiset ovat aina totta ja fasismin vastustajien sanomiset aina valetta, niin kai ne sen silloin polttivat?!

Kehotan Tylsimystä ryhdistäytymään ja kaivamaan esille todisteet siitä miten siionistit räjäyttivät Guernican dynamiitilla ja piilottivat raunioihin saksalaisilla tehtaanleimoilla varustettuja pomminsirpaleita.

Illan lopuksi uusimpia paljastuksia salaliittojen saralta: http://lehti.samizdat.info/2007/07/04/2038/
Juu, francolaiset muuten väittivät propagandassaan myös, ettei maassa ollut ulkomaalaisia joukkoja - siis falangin puolella. Sellaisia ei kuulemma tarvittu, sillä "epsanjalaiset ovat maailman parhaita sotureita eivätkä tarvitse apua" :oops: ;-)
Viimeksi muokannut Jouko Heyno, 05.07.07 14:26. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
Jouko Heyno
Viestit: 842
Liittynyt: 30.11.05 10:26

Trilisser kirjoitti:Sen verran vielä, että Guernica oli sotilaallinen kohde sillä siellä oli käsiasetehtaita ja lisäksi se oli tärkeä pakenevien tasavaltalaisjoukkojen liikenteen solmukohta. Ellei sitten ole niin, että nämä eivät ole hyväksyttäviä kohteita jos niitä pommittavat saksalaiset mutta muuttuvat hyväksyttäviksi jos niitä pommittavat amerikkalaiset.
Tähän korjauksena: Guernica-Lumo ei ollut sotilaallinen kohde. Siellä ei ollut tuolloin, eikä ole edelleenkään, mainittavaa teollisuutta. Baskimaan teollisuuskeskus oli Bilbao. Lisäksi alueella oli muutamia muita tärkeitä kaupunkejä.

Se, mikä sodassa on hyväksyttävää, on kokonaan toinen juttu kuin se, mitä sodassa tapahtuu. Historiantutkijalle ei kuulu tutkimusaiheeksi "oikea" ja "väärä", ei "hyvä" eikä "huono", kuten olen jo aiemmin todennut. Nämä ovat moraalisia käsitteitä, jotka kuuluvat filosofian piiriin. Toki historiantutkijalla voi ja tuleekin olla käsitys noista asioista, mutta se on oma henkilökohtainen arvio. Voimme toki väitellä maailman tappiin siitä, oliko juutalaisten massamurhaaminen oikein vai väärin, hyvä vai huono asia. Se on mielipidekysymys. Se, tapahtuiko sitä, on näyttökysymys. Näyttö osoittaa, että tapahtui. Se, että Stalin teki mitä teki ei liity siihen, tekikö Hitler sen, mitä teki. Murhaamisen syyllisyys ei ole tilastokysymys, vaan oikeusasia. Yhdestä murhasta saa saman kuin kymmenestä. Ongelma on, että varsinaiset murhaajat, leirien työntekijät ja siviilejä ampuneet Sonderkommandot eivät yleensä saaneet mitään. Johtajiin suunnattu tuomio jättää ongelmaksi sen, että kun uusia johtajia vain löytyy, vanhat tekijät seuraavat innolla. Jugoslavian sota lienee yksi parhaista esimerkeistä.

Palaa sivulle “Puheenvuoroja historiasta”