Artemis Fowl

Niin antoisa lukukokemus että en ehtiny mantun kokeisiin kunnolla lukea ja meni pikkusen penkin alle. Suosittelen kaikille jotka rakastavat fantasiaa ja osaavat lukea!!Tässä kirjassa Eoin Colfer on käyttänyt runsaasti mielikuvitusta. Miten jotkut osaa???

Colfer, Eoin: Artemis Fowl. WSOY, 2001. 301 sivua. ISBN 951-0-26073-8.

Niin antoisa lukukokemus että en ehtiny mantun kokeisiin kunnolla lukea ja meni pikkusen penkin alle. Suosittelen kaikille jotka rakastavat fantasiaa ja osaavat lukea!!Tässä kirjassa Eoin Colfer on käyttänyt runsaasti mielikuvitusta. Miten jotkut osaa??? Tässä lyhyesti kirjasta: Artemis Fowl nuorempi on rikollissuvun nuorin ja on päättänyt rikastua. Keinoja kaihtamatta hän haluaa keijujen kullan. Apuna hänellä on kiristyksellä saatu kopio keijujen Kirjasta. Kirjan ja oman nokkeluutensa avulla hän päihittää juuri ja juuri HAL:n joukot jotka yllättyvät todella tästä 12 vuotiaasta rikollisesta. Odottettavissa jatkoa tälle kirjalle. Jos sinulla on mahdollisuus lue ihmeessä, mutta tosikot älkää vaivautuko, sillä tämä kirja on täynnä fantasiaa ja se on hyvä!!!!

Kommentoi

Vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit julkaistaan. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *