ULA-radio
Viime vuonna alkaneita ULA-lähetyksiä voivat kuunnella yhä useammat. Tämän vuoden loppuun mennessä Suomessa oli toiminnassa tai kokeiltavana 17 ULA-asemaa. Arveltiin, että koko maa saataisiin ULA-verkoston piiriin lähimmän viiden vuoden kuluessa.
Tavallinen antenni ei soveltunut ULA:n kuunteluun, vaan oli käytettävä erityistä ULA-antennia. ULA-antenni oli ns. kaksoisantenni eli dipoli, joka voitiin tehdä metalliputkesta. Yksinkertaisen taittodipolin saattoi tehdä 300 ohmin syöttöjohdosta. Aseman lähellä tällaista antennia voi käyttää sisäantenninakin.
Kotimaiset radiotehtaat valmistivat useita ULA-lisälaitteita, jotka voitiin liittää vanhaan vastaanottimeen. ASA RADIOn superlisälaitteessa oli mukana tasasuuntaaja ja sen hinta oli noin 9.800 markkaa. Lisälaitteen hinta ilman koteloa ja tasasuuntaajaa oli noin 6.600 markkaa.
Uudeksi yleisvastaanottimeksi radiotehtaat kehittivät koneen, jossa normaalien pitkien, keskipitkien ja lyhyiden aaltojen lisäksi oli ULA-alue. SALORA myi yhdistelmävastaanottimia, joiden hinnat olivat noin 32.800 ja 56.500 markkaa.1