Muita aiheita...
Suurin Suomessa rakennettu alus kastettiin 3. tammikuuta Valmetin telakalla Helsingin Vuosaaressa. Norjalaisen varustamon tilaama "Sommerstadt" oli 156.600 dw-tonnin tankkeri.
Eduskunta hyväksyi 18. tammikuuta lain tuottajilta kerättävistä maidon, sianlihan ja vehnän markkinointimaksuista sekä uuden maatilalain.

Presidentti Kekkonen ja pääministeri Kosygin käynnistivät Loviisan ydinvoimalan. Kuva: Museovirasto, 6.1.-87.
Markka devalvoitiin 4. huhtikuuta 5,7 %:lla. Päätöksen perusteluissa viitattiin Ruotsin, Norjan ja Tanskan 1. huhtikuuta toteuttamiin kruunujen devalvointeihin.
Presidentti Kekkonen ja pääministeri Kosygin käynnistivät Suomen ensimmäisen ydinvoimalan Loviisassa. Samalla kiihtyi väittely ydinenergian käytön turvallisuudesta ja järkevyydestä.
Laki kananmunien haudontojen rajoittamisesta annettiin 7. huhtikuuta. Lain mukaan valtioneuvostolla oli oikeus määrätä, missä laajuudessa kananpoikasten koneellista haudontaa sai kulloinkin harjoittaa. Valtioneuvostolla oli myös oikeus kieltää kananmunien koneellisten hautomojen laajentaminen ja uusien hautomojen perustaminen.
Noin 15.000 autonkuljettajaa ja apumiestä aloitti 7. huhtikuuta kuljetusalan lakon, joka päättyi 5. toukokuuta.
Ravintola-alan lakko alkoi ennen vappua ja päättyi 7. toukokuuta.
Itämeren suurin matkustaja-alus ja maailman suurin autolautta Finnjet aloitti 13. toukokuuta neitsytmatkansa.
Outokumpu Oy:n jaloterästehdas vihittiin Torniossa 30. toukokuuta.
Suomen markka devalvoitiin 31. elokuuta 3,1 %:lla.
Salora Oy:n pääjohtaja Jouko Nordell tunnusti poliisikuulusteluissa syyskuussa, että "pimeään myyntiin" oli vuosina 1970 - –1975 toimitettu tv-vastaanottimia miljoonien markkojen arvosta.