Petrig
Viestit: 1
Liittynyt: 30.06.15 13:07

Historian Kiehtova Maailma - teemajulkaisu markkinoille

Historian Kiehtova Maailma – teemajulkaisu markkinoille

Oululainen Kolmiokirja Oy lanseeraa uuden Suomen historiaan keskittyvän teemajulkaisun. Historian Kiehtova Maailma on uusi kotimainen populaarihistorian teemajulkaisu, joka tarjoaa laadukkaan, monipuolisen ja viihdyttävän lukunautinnon kaiken ikäisille historian ystäville, niin miehille kuin naisille.

- Historia kiinnostaa suomalaisia, mutta valtaosa Suomessa julkaistuista historia-lehdistä on ruotsalaisten mediatalojen kustantamia ja niiden sisältö pääosin perustuu kierrätettyihin käännösjuttuihin. Uusi teemajulkaisu tukee kotimaisten tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden arvokasta työtä yleistajuisen ja suomalaisista näkökulmista kerrotun historian puolesta, sanoo Kolmiokirjan Miikka Vuontisjärvi.

Keskustelu historiasta ja sen sankareista auttaa ihmisiä ymmärtämään paremmin mitä Suomi on, mistä se on tullut ja mihin se on menossa. Sankareiden ja roistojen henkilöhistoria avaa kiehtovan ikkunan suomalaiseen yhteiskuntaan.

- Sankareita voi löytää niin arkielämästä ja perhepiiristä kuin yhteiskunnan huipultakin sekä läheltä että kaukaa menneisyydestämme. Sankarimme johdattelevat meidät pohtimaan omia arvojamme ja maailmankuvaamme, toteaa Vuontisjärvi

Historian Kiehtova Maailma -teemajulkaisun toimittajakaarti on varsin arvovaltainen. Siihen ovat kirjoittaneet muun muassa Markku Jokisipilä, Martti Häikiö, Anna Kortelainen ja Jussi-Pekka Taavitsainen.

Teemajulkaisu on myynnissä kaikissa Suomen Lehtipisteissä 30.6.2015 alkaen.

LISÄTIETOJA:
Miikka Vuontisjärvi
julkaisujohtaja
Kolmiokirja Oy
+358 44 737 0344
miikka.vuontisjarvi@kolmiokirja.fi

Palaa sivulle “Uudet historia-aiheiset mediat”