LasseA
Viestit: 35
Liittynyt: 27.08.19 10:06

"Johdanto Muinaisen Egyptin pyramideihin" -video19 min.

Hei,

tein ensimmäisen osan kolmiosaiseen pyramidivideoon. Aiheena on "milloin Egyptin suuret pyramidit rakennettiin ja olivatko ne hautoja?"

Ensimmäinen osa käsittelee enimmäkseen virallisesti hyväksyttyä pyramidien historiaa, mukana on kuitenkin myös muutama vaihtoehtoinen näkemys perusteluineen. Vaihtoehtoisten teorioiden kohdalla mainitaan etteivät asiat ole yleisesti hyväksyttyjä, jolloin videosta ei pitäisi saada käsitystä, että asioita yhdistellään mielivaltaisesti.

Laitoin videon tänne esille, koska luulen, että se voisi ainakin joitan keskustelijoita kiinnostaa. Jos video ei ole keskustelupalstan hengen mukainen, niin se varmaan poistetaan.

Viimekertaisesta videostani "Muinaisen Egyptin korkea teknologia" syntyi aika paljon keskustelua.


Klaus Lindgren
Viestit: 1127
Liittynyt: 30.11.05 13:31

Re: "Johdanto Muinaisen Egyptin pyramideihin" -video19 min.

Voi hyvät hyssyrät, Lasse A se ei näytä uskovan niin millään! Annan tuon videon nyt olla, näkyyhän siinä aika paljon ihan kiinnostavaa tietoa olevan. Mutta ihan trsi, lopussa aletaan sitten esittää niitä tavanomaisia huuhaa-kysymyksiä, kuten että "onko alan parhaiden asiantuntijoiden (tässä tapauksessa egyptologien) näkemys oikea vai väärä"? Ja sitten aletaaan sillain vahvistuen vihjaillen esittää, että ei ole, vaan jonkun ties minkä alan amatöörin mielikuvituksellinen näkemys olisikin oikea. Tässä tapauksessa siis kaivetaan taas esiin se aikaisemmin jo täysin vailla evidenssiä oleva arvaus siitä, että olisi ollut joku muu, "korkeampi" sivilisaatio. Ei, tästä ei enää keskustella toista kertaa, ken haluaa huuhaa-teorioihin jostain syystä paneutua, hakeutukoot muille sivustoille.

Raimoves
Viestit: 14
Liittynyt: 23.11.19 14:17

Re: "Johdanto Muinaisen Egyptin pyramideihin" -video19 min.

Eli tämänkin mielenkiintoisen aiheen keskustelu tyrmättiin ja kiellettiin Mielenkiintoinen sivusto tämä. Asiaa ja pohdintaa olisi löytynyt paljonkn.

Rauli
Viestit: 1
Liittynyt: 20.11.20 13:50

Re: "Johdanto Muinaisen Egyptin pyramideihin" -video19 min.

Olisi mielenkiintoista tietää mikä on AP:n mielipide tästä Yle areenasta löytyvästä dokumentista ( https://areena.yle.fi/1-50163703 )

Palaa sivulle “Puheenvuoroja historiasta”