Kaisa Kylakoski
Viestit: 591
Liittynyt: 01.12.05 08:46
Paikkakunta: Helsinki
Viesti: Kotisivu

Kokoomuksella oma biografiahanke

Kuva
Vuonna 2008 90 vuotta täyttänyt Kokoomus avasi juhlan kunniaksi Kokoomusbiografian, joka sisältää täydentyvän kokoelman pienoiselämäkertoja kokoomusvaikuttajista presidenteistä kunnallisiin vaikuttajiin, suomalaisen puolueen ajoista tähän päivään.

Kokoomusbiografian tavoitteena on tuottaa tieteellisesti pätevä, luotettava, helppolukuinen ja helposti saavutettavissa oleva kokoomuslaisten vaikuttajien pienoiselämäkertojen kokoelma ja luoda kokoomuslaisista poliitikoista, taustavaikuttajista ja toimijoista läpileikkaus, joka ulottuu kaikille politiikan tekemisen tasoille kentältä valtakunnan ylätasolle.

Verkkosivujensa mukaan Biografiahankkeen toivotaan edistävän laajempien elämäkertojen kirjoittamista ja julkaisua, joiden julkaisu voi tulla kyseeseen tämän projektin yhteydessä tai ohessa. Projekti pyrkii kirjaimellisesti siihen että kaikki voivat päästä mukaan – kunhan henkilöartikkeleille vain löytyy kirjoittaja. Hyväksytyistä artikkeleista maksetaan pieni korvaus. Elämäkertatekstien lisäksi Porvarillisen Työn Arkisto vastaanottaa biografia-sivustoon liittyen kaikenlaista henkilöhistoriallista arkisto-, valokuva ym. aineistoa.

Palaa sivulle “Uudet historia-aiheiset mediat”