Lea Murto-Orava
Viestit: 394
Liittynyt: 21.11.05 14:09
Viesti: Kotisivu

Pohjoismaisessa raunioseminaarissa esitellään tutkimus- ja restaurointimenetelmiä laserkeilauksesta laastin valintaan

Pohjoismainen raunioseminaari pidetään ensimmäistä kertaa Suomessa. Helsingissä ja Turussa 24.-26.9.2014 pidettävän seminaarin ”Pohjolan rauniot - tutkimus- ja restaurointimenetelmät laserkeilauksesta laastin valintaan” järjestävät Museovirasto, Metsähallitus ja Suomenlinnan hoitokunta. Seminaarin kielet ovat skandinaaviska ja englanti.

Seminaari koostuu seminaariosiosta, jossa pohjoismaiset edustajat kertovat raunioidensa tilanteesta sekä esittelevät ajankohtaisia tutkimus-, dokumentointi- ja restaurointiprojekteja. Ekskursio-osuudessa tutustutaan Helsingin Vallisaareen, Raaseporin linnaraunioon sekä Kuusiston linnaraunioon. Lisäksi tutustutaan Aboa Vetus & Ars Novan keskiaikaisiin kaupunkitaloraunioihin.

Seminaari on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka työskentelevät raunioiden parissa sekä omistajille, päättäjille ja rakennuttajille, jotka haluavat oppia lisää rauniorestauroinnista.

Rauniot: kiviä, laastia ja merkityksiä - tervetuloa jakamaan kokemuksia, tietoa ja intoa

Raunioseminaarin ohjelma http://www.nba.fi/fi/File/2302/program.pdf

Seminaarin osallistumismaksu on 180 euroa mikä sisältää myös ruokailut ja ekskursiot. Voit myös osallistua vain Helsingin tai Turun osuuteen jolloin osallistumismaksu on 100 euroa. Osallistujat varaavat ja maksavat itse matkansa ja majoittumisensa.

Seminaariin tulee ilmoittautua 31.8. mennessä sähköisellä lomakkeella, joka on osoitteessa https://secure.tavicon.fi/form.php?conf ... guage_id=4

Ilmoittautumisohjeet ruotsiksi http://www.nba.fi/fi/File/2303/anmalningsinfo.pdf
Ilmoittautumisohjeet englanniksi http://www.nba.fi/fi/File/2304/registrationinfo.pdf

Tietoa seminaarista on koottu Museoviraston verkkosivuille osoitteeseen http://www.nba.fi/fi/ajankohtaista/tapa ... seminaarit

Tätä viestiä saa mielellään välittää eteenpäin.

Palaa sivulle “Uutisia historiasta: arkisto”