Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Krimin liittäminen Venäjään

Lemmi kirjoitti:
Tapio Onnela kirjoitti:
Lemmi kirjoitti:ettei tapahtumissa, jotka johtivat Krimin liittymiseen Venäjään syntynyt kuolonuhreja. Muistaakseni tuollaisesta kiittämisestä oli kyse.
Tämähän on lähes ihailtavaa uuskieltä. Kuten Orwellilla ”Sota on rauhaa” ja ”riemuleirillä” kivaa.
Luulen sinun käyttäytyvän lapsellisesti.
Vaikuttaa siltä, että haluat asiallisen keskustelun sijaan sabotoida foorumia asiattomilla kommenteilla. Jos et osaa pysyä asiassa tunnuksesi suljetaan

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 22:57

Re: Krimin liittäminen Venäjään

Tapio Onnela kirjoitti:
Lemmi kirjoitti:
Tapio Onnela kirjoitti: Tämähän on lähes ihailtavaa uuskieltä. Kuten Orwellilla ”Sota on rauhaa” ja ”riemuleirillä” kivaa.
Luulen sinun käyttäytyvän lapsellisesti.
Vaikuttaa siltä, että haluat asiallisen keskustelun sijaan sabotoida foorumia asiattomilla kommenteilla. Jos et osaa pysyä asiassa tunnuksesi suljetaan
Pahoittelun Tapio, että joudut uhkaamaan minua käyttäjätunnukseni sulkemisella käytöstäsi kritisoituani. En tiennyt Tapio sinun sulkevan käytöksesi arvostelijan käyttäjätunnuksen.

Tarkoitukseni ei ollut sabotoida asiallista riemuleiri-kirjoitustasi Tapio, jota pidän lapsellisena ja toivon sinun voivan jatkaa asiallista riemuleirikeskusteluasi siitä mihin jäit.

Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Jatkossa poistan kokonaan viestit jotka eivät ole asianmukaisten otsikoiden alla. Jos sinä/te nimimerkki Lemmi halutte arvostella foorumin moderointipolitiikkaa tai sen moderaattoreita (kuten teet lähes jokaisen viestin yhteydessä) tee se vastedes vain tässä säikeessä, jotta asialliselle keskustelulle jäisi tilaa.

Ilmeisesti et tunne Georg Orwellin lanseeraamaa käsitystä "uuskielestä", johon "riemuleiri" (keskitysleiri Orwellin uuskielellä) kommenttini tietenkin viittasi. Kyseessä on samalainen uuskielen vääntö kuin Krimin miehityksen vääntämiseksi "tapahtumissa, jotka johtivat Krimin liittymiseen Venäjään".
Myös keskustelijoiden nimittely lapsellisiksi tai heidän hengenlahjojensa arviointi, kuten toistuvasti olet tehnyt saa nyt riittää. Jos et suostu asialliseen keskusteluun tunnuksesi poistetaan.

nylander
Viestit: 1356
Liittynyt: 07.06.06 20:33

Re: Svinhufvud

Emma-Liisa kirjoitti:Olisiko syytä siirtyä uusiin aiheisiin, vaikkapa Svinhufvudiin?

http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005137690.html
Mielestäni edes "uudet aiheet" eivät ehkä riitä nostamaan tätä keskustelupalstaksi mainittua siitä tilasta, johon se muutaman viimeksi kuluneen vuoden aikana on joutunut. Parempi varmaan, että "totuutta oikeamielisesti vaalivat" pitävät yllä harmonisoitua keskustelua ja valehtelijoiksi leimatut väistyvät.

nelimjaa
Viestit: 75
Liittynyt: 31.08.12 10:31

Re: Svinhufvud

Nylander, hyvä idea!
Kerro kavereillesi myös.

Heikki Jansson
Viestit: 662
Liittynyt: 14.04.06 12:55
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Turun yliopiston maisteri Klaus Lindgren on Agricolan uutis- ja keskustelufoorumeilla muun ohessa maaliskuussa 2017 toistuvasti nälvinyt nimim. Lemmiä erityisesti viesteissään 20. ja 21 päivältä maaliskuuta (viestit klo 12:46, 23:01, 15:33 ja 22:59). Edelleen on Lindgren toistanut nälvimistä muun muassa viestissään 16.3.17 klo 10:58 viestiketjuun ”Elämmekö jo "totuuden jälkeistä aikaa"?”. Lukuisia muitakin nälvimisiä on esiintynyt.

Näin siitäkin huolimatta, että foorumin sääntöjä koskevassa viestissä on Lindgren yhdessä Tapio Onnelan sekä myös erään Annastiina Mäkilän kanssa tiedottanut yleisölle, että
Foorumilla keskustelu voi olla kiivasta ja räväkkääkin, mutta sen päämääränä ei ole riitely, vaan rakentava keskustelu, josta mahdollisimman moni voisi oppia myös jotakin uutta.

Tahallinen riidan haastaminen, trollaus, epäkunnioittava käytös ja negatiivinen asenne muita keskustelijoita kohtaan ei ole rakentavaa. Tällaisille keskustelijoille langetetaan joko pysyvä tai määräaikainen porttikielto.
Esitän, että Lindgrenin mainitsemissa säännöissä mainittu
”määräaikainen porttikielto”
langetettaisiin Klaus Lindgrenille tämän nimim. Lemmiin kohdistamasta nälvimisestä sekä riidan haastamisesta nimim. Lemmin kanssa.
Lindgrenin toistuva jatkuva epäkohtelias ja epäkunnioittava käytös nimim. Lemmiä kohtaan ei saa jäädä reaktiotta.
Lindgren ei ole muistaakseni kertaakaan esittänyt viesteissään mitään asiaa koskevaa. Tämän vihan sokaisemat viestit nimim. Lemmin henkilöstä eivät ole asiallisia. Lindgren on sen sijaan sotkenut viestiketjuja asiattomilla kommenteillaan jouduttuaan kiinni nimim. Lemmiin kohdistamastaan ”pölpöttämistä, kissoja ja koiria” koskevasta asiattomasta kommentistaan, mikä kiinni jääminen on kaiketi pääasiassa aiheuttanut Lindgrenin primitiivisen reaktion nimim. Lemmiin.Semmottii…
--= Terv. h.j =--

Heikki Jansson
Viestit: 662
Liittynyt: 14.04.06 12:55
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Turun yliopiston maisteri Tapio Onnela on perättömästi ja vastoin parempaa tietoaan syyttänyt nimim. nylanderia siitä että tämä muka olisi siteerannut väärin kirjoittaen, että
”sillä aiemminkin hänen lainauksensa ovat osoittautuneet keksityiksi, kuten voimme todeta Nato-keskusteluun liittyen”

Onnelan viesti viestiketjussa ”Elämmekö jo "totuuden jälkeistä aikaa"?”, 12.03.17 klo 00:11.

Nimim. nylanderin kiinnittäessä huomiota yllä mainittuun tämän kunniaa loukkaavaan tölväisyyn ei Turun yliopiston maisteri Onnela ole kyennyt tai halunnut nimetä missä tai milloin nimim. nylanderin lainaukset olisivat ”osoittautuneet keksityiksi”. Kysymyksessä oleva maisteri Onnelan väite lienee siten tekaistu. Tämän tekaisemansa väitteen lienee maisteri Onnela esittänyt tarkoituksin mustamaalata nimim. nylanderia, koska tämän poliittiset näkemykset eivät ole miellyttäneet maisteri Onnelaa. Toisin sanoen maisteri Onnela on turvautunut selostettuun valheeseen mustamaalatakseen nimim. nylanderia ja edistääkseen omia poliittisia päämääriään käyttäen hyväkseen asemaansa Turun yliopiston julkaisun vastaavana toimittajana. Onnelan kerrottua menettelyä on pidettävä törkeänä.

II.


Onnelaa muistutetaan myös siitä, että Onnela ei ole yksilöinyt mihin tämä muka viittasi väittämällä niin ikään perättömästi ja vastoin parempaa tietoaan, että
nimim. Lemmi olisi ”haastanut riitaa”, kuten Tapio Onnelan viestissä 12.1.17 klo 21:35 viestiketjussa ”Elämmekö jo "totuuden jälkeistä aikaa"?” väitetään.


Onnelalta on kysytty (mm. 15.1.17 klo 13:29, kysymys toistettu 9.2.17 klo 01:19) missä olisi nimim. Lemmi haastanut riitaa? Kenen kanssa tämä olisi haastanut riitaa? Onnela ei ole kyennyt tai halunnut vastata.

Joudumme odottamaan Onnelalta tämän väitteiden yksilöintiä. Niitä joutunemme odottamaan sillä kaikki viittaa siihen ettei Onnela ole kykeneväinen esittämään ensimmäistäkään yksilöintiä väitteilleen. Kysymyksessä lienee myös tältä osin nimim. Lemmin solvaaminen Turun yliopiston maisteri Tapio Onnelan taholta.

Alkaa olla täysin ilmeistä, että kyse on Turun yliopiston varojen turvin harjoitetusta poliittisesti motivoituneesta ajojahdista palstan tiettyjä kirjoittajia kohtaan – eli tyypillisesti Suomen hyviä suhteita Venäjään haluavia (ja Suomen jäsenyyttä sotilasliitto Natossa vastustavia) kirjoittajia kohtaan eli nylanderia, Kirvesmiestä, kpj:tä, Lemmiä sekä allekirjoittanutta - samaan tapaan kun mutatis mutandis Lapualla 1930-luvulla fasistit suuntasivat silloin ajojahdin mm. Työn Ääni nimistä julkaisua vastaan tarkoituksenaan estää tuon julkaisun julkaisu.

Nyt Onnela on selvästi pyrkinyt toimimaan tälle epämieluisten käsitysten esittäjien (nylanderin, Lemmin, kirvesmiehen, kpj:n ja myös allekirjoittaneen) kirjoittamisen estämiseksi uhkaamalla joitain näistä muun muassa porttikiellolla - faktisesti koska nämä kirjoittajat ovat eri mieltä Onnelan kanssa.

Samaa touhua näyttäisivät siis arvoisaa ja perinteikästä Turun yliopistoa edustavat Lindgren ja Onnela jatkavan mutta nyt aivan omiensa, Turun yliopistolle vieraiden poliittisten päämääriensä saavuttamiseksi Agricolan uutis- ja keskustelufoorumin eli Turun yliopiston julkaisun puitteissa – kts. mainituista 30-luvun tapahtumista https://fi.wikipedia.org/wiki/Lapuan_li ... rjapainoon.

En enää näe mitään rauhanomaista ulospääsyä tästä tilanteesta jonka Onnela on aiheuttanut väärinkäyttämällä asemaansa Turun yliopistossa. Nyt on vaadittava Turun yliopiston asettamista vastuuseen siitä, ettei yliopisto varaa kaikille haluaville yhtäläista oikeutta kirjoittaa palstalle mielipiteensä vaikka Turun yliopisto katsoo toimialaansa kuuluvan yleisölle tarkoitetun politiikkaa koskevan keskustelupalstan ylläpitämisen.

Onnela on selvästi osoittanut kyvyttömyytensä tai haluttomuutensa kohdella eri halukkaita kirjoittajia tasapuolisesti siten kuin vastuunsa tunteva puolueeton virkamies toimi virkamiesvalan siihen velvoittamana ja virkavastuulla. Asianomaiselle virkamiehelle Turun yliopistossa vaaditaan rangaistusta virkavelvoitteidensa – eli puolueettomuuden – syrjäyttämisestä, (tarkemmin tätä koskevan Onnelan johdon ja valvonnan laiminlyönnistä).


Semmottii…
--= Terv. h.j =--

Klaus Lindgren
Viestit: 1178
Liittynyt: 30.11.05 12:31

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Jaahah, Jansson laukoo lujilla. En tuollaiseen ryhdy vastailemaan, mutta toivon, ettei Nylander ole loukkaantunut siitä, että Jansson sotki hänet tähän mukaan. Itse toivoisin Nylanderin pysyvän tämän palstan lukijana ja keskustelijana.

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 22:57

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Heikki Jansson kirjoittaa tärkeästä asiasta. Kiitos kirjoituksestasi Heikki.

Olen usein tuntenut suurta mielipahaa Agricolan valvojien Tapio Onnelan ja hänen alaisensa Klaus Lindgrenin minusta kirjoittamista epäystävällisistä kirjoituksista. He nälvivät minua, uhkaavat ja pelottelevat minua. Tapio Onnela on ilmoittanut sulkevansa käyttöoikeuteni arvosteltuani hänen käytöstä.

Olen niellyt mielipahan ja kiukun, jonka heidän kirjoittelunsa on aiheuttanut ja yrittänyt itse käyttäytyä kohteliaasti. Toivon onnistuneeni.

Kuten lukijat ovat kai huomanneet, olen kirjoittanut toiveestani, että Tapio Onnela ja hänen apurinsa Klaus Lindgren käyttäytyisivät hyvin muita kirjoittajia kohtaan ja totta kai toivoisin itse olevani niiden joukossa, jotka saisivat nauttia Agricolan henkilökunnan hyvästä käytöksestä. Valitettavasi näin ei ole tapahtunut.

Kaikki toiveeni, joka kerta, on osoittautunut vain toiveeksi. Kumpikin Turun yliopiston henkilökuntaan kuuluvista toki parantaa käytöstään, sen olen huomannut, mutta vain hetkeksi kunnes he palaavat samaan vanhaan ikävään tapaansa.

Minusta ei ole oikein, että käsittääkseni julkisin varoin ylläpidettyä Tampereen yliopiston palvelinta ja yhtä lailla julkisin varoin kustannetun Turun yliopiston henkilökunnan sallitaan loukata, nälviä, uhkailla palstan vieraita. Eikä huono käytös rajoitu palstan vieraisiin. Tapio Onnela on käyttänyt ulkopuolisesta kieltä, joka voi olla kunnianloukkaus, käyttäen teossaan yliopiston palvelinta.

Pyydän Turun yliopiston ja Tampereen yliopistojen piirissä olevia tahoja puuttumaan henkilökuntansa huonoon käytökseen, josta Agricolan vieraat kärsivät. Uskon jokaisen olevan iloinen ja tyytyväinen, jos heidän käytöksensä olisi kohteliasta. En tosin enää tahdo uskoa heidän parantavan tapojaan, jolloin yliopistoille jää kai vain yksi mahdollisuus: vaihtaa henkilökunta.

Minulla on tallessa paljon sivuja. Voin antaa esimerkkejä tarvittaessa. Nimittäin tallennan sivut omalle tietokoneelleni.

Syy tallentamiseen on, että tullessani palstalle ensimmäisen kerran ja kirjoitettuani ensimmäisen viestin se katosi. Luulin ensin palstan olevan hakkeroitu. Olin kai väärässä hakkeroinnista ja kirjoitukseni poisti luultavasti Tapio Onnela, vaikka hän ei sitä ole myöntänyt.

nylander
Viestit: 1356
Liittynyt: 07.06.06 20:33

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Klaus Lindgren kirjoitti:Itse toivoisin Nylanderin pysyvän tämän palstan lukijana ja keskustelijana.
Kiitän Klaus Lindgreniä ystävällishenkiseksi tulkitsemastani kannanotosta.

Olen erinäisiä aikoja kirjoitellut tälle foorumille lähinnä lukemani kirjallisuuden pohjalta käsityksiäni historian ilmiöistä. Tällöin olen koko ajan kokenut kirjoittavani niinsanoakseni "omillani", kannanotoilleni tukea keneltäkään saamatta tai sellaista mitenkään edes kaipaamatta.

Viime aikoina kuitenkin olen kokenut joutuneeni kohtuuttoman raskaan sanallisen hyökkäyksen kohteeksi kajottuani kahteen asiaan: erään toimittajan Lännen Median lehdissä pitkähköllä ajalla ilmestyneisiin ulkopoliittisiin artikkeleihin, joiden sotahenkisyydestä ei minun mielestäni ole epäilystäkään, sekä toisaalta Keijo Korhosen lehtiartikkeliin, jota siteerasin sen yleissävyn suhteen hyväksyvässä hengessä, yksityiskohtia tuntematta. Oman huolimattomuuteni ja mahdollisen muistivirheeni (johon en itse ainakaan vielä voi uskoa) Lännen Median artikkelien suhteen olen jo monesti selittänyt. Se ei tunnu riittävän. - Tässä kappaleessa sanotun perusteella haluan julkisesti kiittää myös Heikki Janssonia ja Lemmiä siltä osin kuin heidän viestinsä puoltavat kantaani. Viestiensä sävystä ja käyttämistään sanamuodoista he vastaavat itse.

Kuten jokainen palstaa seurannut on huomannut, useimmat teemat foorumissa ovat viime vuosina kiertyneet eräänlaiseksi emotionaalisesti kiehuvaksi pirunkattilaksi, jonka keskellä on ongelmakompleksi Venäjä-Ukraina. Itse olen paljolti jättänyt aiheen rauhaan jo siitä yksinkertaisesta syystä, että en ole kriisin syitä ja seurauksia edes mediasta kovin tarkkaan seurannut; tämänhän olen monesti kertonutkin. Sen sijaan en historian ilmiöiden tarkastelussa ole koskaan uskonut mihinkään täydelliseen mustavalkoisuuteen, en liioin parhaillaan jatkuvan kriisin osalta, joka sekin pian on muuttunut historiaksi.

Jos oman eriävän kantansa julkituominen tällaisella keskustelupalstalla on omiaan aiheuttamaan jatkuvaa riitaisuutta, ei mistään keskustelusta puhuminen enää ole lainkaan mielekästä.

Omaa kantaani olen tuonut julki lähinnä Suomen ulkopolitiikan osalta. Sen suhteen voin avoimesti kertoa kannakseni arvostavani suuresti sodanjälkeisten vuosikymmenten Paasikiven - Kekkosen linjaa tai vaikkapa 1890-luvun vaikeana aikana ministerivaltiosihteerinä toiminutta Woldemar von Daehnia, joka totesi mm, että "[h]yvissä suhteissa venäläisiin maamme voisi säilyttää yhtä ja toista: vihamielisissä taikka vain ärsyyntyneissä suhteissa - ei mitään." 2010-luvulla elävänä kansalaisena vieroksun suuresti eräitä johtavia poliitikkojamme, jotka ruokaisalla rintaäänellä jatkuvasti puhuvat tulevista "sodanajan joukoista" yms. Tiedän että minulta ei kysytä, mutta en mitenkään jaksa uskoa, että seuraavan mahdollisen sodan jälkeen on jäljellä enää yhtään mitään. - Jos siis tällaisen sanominen koetaan nykyiseen maailmanaikaan pahennukseksi, onkin tosiaan syytä harkita foorumikirjoittelun jättämistä katsomuksiltaan sopivammille henkilöille.

Mutta koska alussa siteeraamani Klaus Lindgrenin kannanotto siis oli minua ilahduttanut yllätys, ajattelin (tosin joillekin varmasti pahaksi pettymykseksi) voivani vielä mahdollisesti jatkaakin kirjoitteluani - vaikkapa sitten siitä Svinhufvudista.

Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

nylander kirjoitti: Viime aikoina kuitenkin olen kokenut joutuneeni kohtuuttoman raskaan sanallisen hyökkäyksen kohteeksi kajottuani kahteen asiaan: erään toimittajan Lännen Median lehdissä pitkähköllä ajalla ilmestyneisiin ulkopoliittisiin artikkeleihin, joiden sotahenkisyydestä ei minun mielestäni ole epäilystäkään,
Tuossa keskustelussa pyysin sinua ainoastaan todentamaan lähteen, jossa väitit hänen olevan harmissaan siitä mahdollisuudesta ettei Suomi pääsisi sotaan mukaan. Olen kanssasi aivan samaa mieltä siitä, että mikäli hän todellakin sanoi näin on perusteltua puhua sotahenkisyydestä. En voi kuitenkaan sallia, että nimimerkin takaa kirjoittava henkilö levittää foorumilla perättömiä tietoja omalla nimellään esiintyvästä toimittajasta. Siksi pyysin lähdeviitettä, jota ei ole toistaiseki löytynyt. Jos tämän lähteen todentamisen vaatimus on sinusta "raskas sanallinen hyökkäys" en voi kuin ihmetellä. Jokainen nyt kai sitten kokee asiat vähän eri tavallaan.
nylander kirjoitti:sekä toisaalta Keijo Korhosen lehtiartikkeliin, jota siteerasin sen yleissävyn suhteen hyväksyvässä hengessä, yksityiskohtia tuntematta.
Mitä tulee Korhosen väittämään, jota käytit osoittamassa sitä, että "läntinen media" vaikenee Ukrainan korruptiosta joten sitä voitaisiin rinnastaa Venäjän propagandakoneiston kumottiin keskustelussa. Lainaamasi Korhonen oli väärässä.
On kummallista, jos koet tämän Korhosen väittämän osoittamisen vääräksi "raskaaksi sanalliseksi hyökkäykseksi", SINUA kohtaan, minusta se on ihan normaalia keskustelua, jota vielä tuettiin esittämällä asianmukaiset lähteet.

Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

nylander kirjoitti:Kuten jokainen palstaa seurannut on huomannut, useimmat teemat foorumissa ovat viime vuosina kiertyneet eräänlaiseksi emotionaalisesti kiehuvaksi pirunkattilaksi, jonka keskellä on ongelmakompleksi Venäjä-Ukraina.
Olen kieltämättä tuonut viimeaikoina monasti esille Venäjään liittyviä teemoja, koska ne ovat mielestäni tärkeitä ja kiinnostavia.
Foorumilla esille nousevat asiat ovat täysin foorumin lukijoiden käsissä. Esimerkisi sinä voit aivan vapaasti nostaa esille teemoja, jotka kiinnostavat sinua. Monipuolisempi keskustelu olisi toki aina paikallaan.

Tapio Onnela
Viestit: 4903
Liittynyt: 13.09.05 12:40
Viesti: Kotisivu

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Heikki Jansson kirjoitti: samaan tapaan kun mutatis mutandis Lapualla 1930-luvulla fasistit suuntasivat silloin ajojahdin mm. Työn Ääni nimistä julkaisua vastaan tarkoituksenaan estää tuon julkaisun julkaisu.
Heh... Jansson heiluttaa nyt fasistin leimakirvestä kuin putinistit tai Erdogan konsanaan.
Heikki Jansson kirjoitti: Nyt on vaadittava Turun yliopiston asettamista vastuuseen siitä, ettei yliopisto varaa kaikille haluaville yhtäläista oikeutta kirjoittaa palstalle mielipiteensä vaikka Turun yliopisto katsoo toimialaansa kuuluvan yleisölle tarkoitetun politiikkaa koskevan keskustelupalstan ylläpitämisen.
Väitteesi mielipiteiden rajoittamisesta on väärä. Foorumilta ei ole koskaan poistettu ainoatakaan viestiä siksi, että se olisi ollut vastoin foorumin moderaattoreiden mielipiteitä. Jos väität, että et ole saanut sanoa sanottavaasi sinun tulisi osoittaa tämä väite oikeaksi, muuten syyllistyt herjaukseen. Onko sinulla mahdollisesti jokin asia tai aihe jota et muka ole saanut tällä foorumilla käsitellä? Olet tähän mennessä postittanut foorumille vuodesta 2006 lähtien 661 viestiä.
Vaikuttaisikin siltä, että sinä haluat pikemminkin sensuroida ja estää foorumin moderaattoreiden osallistumisen keskusteluun. Tämä tapahtuu yleensä varsinkin silloin kun olet joutunut keskusteluissa altavastaajan asemaan.

Tämä foorumi on toimitettu ja sen moderaattoreilla on täysi valta ja oikeus tehdä näille viesteille ihan mitä tahansa. Jos tätä asiaa ei hyväksy kannattaa vaihtaa foorumia. Foorumin säännöissä sanotaan: "Hyväksyt, että "Agricolan uutis- ja keskustelufoorumit" on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessamme."
Uskon kuitenkin vielä asialliseen keskusteluun, joka tosiaankin on muutamien nimimerkkien toimesta viimeaikoina vaikeutunut.
Mutta en myöskään oikein ymmärrä miksi meidän moderaattorien tulisi loputtomasti sietää näiden nimimerkkien ja Janssonin jatkuvaa piikittelyä ja saivartelua, kun asioista voitaisiin käydä asiallistakin keskustelua.

Klaus Lindgren
Viestit: 1178
Liittynyt: 30.11.05 12:31

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Lemmi on nyt saanut sanoa sanottavansa. Samalla hän on osoittanut, että hän ei piittaa ollenkaan tämän ryhmän säännöistä eikä liioin ylläpitäjien neuvoista ja pyynnöistä. Joten johtopäätös lienee selvä.

Lemmi
Viestit: 1146
Liittynyt: 12.12.15 22:57

Re: Keskustelua keskustelusta ja sen pelisäännöistä

Tapio Onnela kirjoitti:Mitä tulee Korhosen väittämään, jota käytit osoittamassa sitä, että "läntinen media" vaikenee Ukrainan korruptiosta joten sitä voitaisiin rinnastaa Venäjän propagandakoneiston kumottiin keskustelussa. Lainaamasi Korhonen oli väärässä.
Luulen, ettei tuo ole totta. Ei Korhonen ole noin kirjoittanut.

Olen Tapiolle huomauttanut aiemmin Korhosen kirjoituksen vääristelystä ja silti hän muistaakseni kutsui Korhosta jopa valehtelijaksi. Se ei minusta ole todellakaan hyvää käytöstä.

Ei ole sekään hyvää käytöstä Tapio Onnelan syyttäessä nylanderia perusteettomasti keksityistä lainauksista.

Tapio vetoaa palstan sääntöihin silloin kun hänelle on sopivaa käyttää sääntöjä vieraita vastaan. Sitten hän rikkoo itse sääntöjä. Mielestäni Heikki Jansson on oikeassa.

Palaa sivulle “Puheenvuoroja historiasta”